Gratis routekaarten en reisinformatie

De juiste voorbereiding voor jouw vakantie

Speciaal voor leden geeft de ANWB elk jaar Europese routekaarten uit, die je als lid gratis kunt ophalen. Heb jij al de gratis wegenkaart naar jouw vakantieadres? Handig voor als je navigatiesysteem het niet meer weet!

Gratis ophalen in de winkel

De ANWB routekaarten kun je gratis ophalen in de winkel bij jou in de buurt, op vertoon van jouw lidmaatschapspas. Er zijn elf verschillende gratis wegenkaarten, onder andere van Frankrijk, Duitsland, Scandinavië en uiteraard ook van Nederland. Geen winkel in de buurt? Dan kun je de routekaarten ook bestellen in de webwinkel.

Haal op bij een ANWB Winkel

Bestel in de webwinkel

Profiteer nu als ANWB-lid

Gratis routekaarten Europa

Gratis routekaarten Europa

Ga je in Europa met de auto op vakantie? Als ANWB-lid kun je gratis Europese wegenkaarten ophalen in de winkel of bestellen in de webwinkel.

Drukte naar je vakantiebestemming

Drukte naar je vakantiebestemming

Met de auto op vakantie en benieuwd wat de drukke dagen op de wegen zijn?

ANWB Landeninformatie

ANWB Landeninformatie

Je vindt er alle praktische informatie die je nodig hebt voor jouw vakantieland.

ANWB Kinderroutekaarten

ANWB Kinderroutekaarten

Deze zomer vind je de ANWB Kinderroutekaarten online! Een routekaart voor onderweg met spelletjes, kleurplaten en autobingo.

Vakantiehulp

Vakantiehulp

Exclusief en gratis voor ANWB-leden

Met de ANWB Vakantiehulp app vind je grotendeels offline snel antwoord op de meest gestelde vakantievragen. Gebruik 'm voor vertrek én op je bestemming.

 

Stel een vraag

Stel een vraag

Experts is het platform waar ANWB-leden vragen kunnen stellen op het gebied van o.a. vakantie. Staat je vraag er nog niet bij? Dan kun je als lid een nieuwe vraag stellen.

Routeplanner buitenland

Routeplanner buitenland

Ga je met de auto op vakantie naar het buitenland? Plan eenvoudig jouw route met de ANWB Routeplanner. Niet alleen handig in Nederland, maar ook in het buitenland.

Ook daarom ben je lid

Advies en informatie

Advies en informatie

Gratis deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van verkeersveiligheid, mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Profiteer van korting in onze ANWB (web)winkel, van dagjes uit of geniet van fijne extra’s bij je reis. Hoe langer lid, hoe meer voordeel!

Belangenbehartiging

Belangenbehartiging

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen bij de politiek in Den Haag en Brussel.