Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Holiday on Ice

Vroegboekkorting 25% per ticket!

NO LIMITS, de nieuwe show van Holiday on Ice, is van 6 december 2024 t/m 12 januari 2025 te zien in een beperk aantal steden. Profiteer nu van een vroegboekkorting!

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Holiday on Ice  

De meest succesvolle ijsshow ter wereld

Het begin van ''Holiday on Ice'' ligt in Amerika in de jaren '40. Tijdens de kersperiode van 1942 - het zogenaamde ''Holiday Season'', waarnaar de show zijn naam dankt - vond de eerste vertoning plaats in een hotel in Toledo, Ohio. De recent uitgevonden mobiele ijsbaan met het bijbehorende kunstschaatensemble is daar een week lang te gast. Destijds vermoedde niemand dat de klene hotelshow ''Holiday on Ice'' op een dag beroemd zou worden over de hele wereld.

NO LIMITS,

HOLIDAY ON ICE komt in december terug met de gloednieuwe show NO LIMITS! De naam van de show geeft al aan dat gaat om een grenzeloos spektakel. NO LIMITS vertelt een verhaal over het overwinnen van grenzen, het vinden van liefde en de kracht van menselijke verbinding. Het speelse avontuur tussen fantasie en werkelijkheid zal je van de eerste tot de laatste seconde boeien. Beleef een spannend liefdesverhaal en ga mee op een meeslepende heldenreis naar steeds nieuwe, onvergetelijke werelden.

Spectaculair live entertainment

Moderne videoprojecties, kinetische verlichting, honderden prachtige kostuums, maar natuurlijk vooral de verbluffende prestaties van ‘s werelds beste kunstschaatsers zorgen voor een onvergetelijke middag of avond voor het hele gezin.

Waar en wanneer?

NO LIMITS, de nieuwe show van Holiday on Ice, is van 6 december 2024 t/m 12 januari 2025 te zien in een beperk aantal steden. 

Bekijk hier de beschikbaarheid en bestel tickets voor Holiday on Ice  

Bestellen

Wij bieden tickets aan voor Holiday on Ice - NO LIMITS met 25% korting in samenwerking met ticketplatform Eventim. Als je op de button klikt om tickets te bestellen, word je doorgestuurd naar de bestelpagina van Eventim. Mocht je tijdens of na het bestellen van de tickets vragen hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met de klantenservice van Eventim (0900-1353 (€0,60 p/m)).

Aanvullende informatie

  • 25% korting per ticket (ook op kindertickets)
  • Actie is geldig op Rang 1 en Rang 2 
  • Maximaal 8 tickets per boeking
  • Actie is geldig voor alle steden/data/tijden
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • Een bestelling van ANWB Theatertickets is inclusief annuleringsverzekering en is onder bepaalde voorwaarden te annuleren. Het is niet mogelijk om je tickets om te boeken.

  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim tel: 0900-1330.
  • Download de Onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.