Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 
Bezoek vanaf 2 september
De verkoop voor een bezoek na 1 september start 2 september 2024

Koninklijke Burgers' Zoo

Tot € 6,- korting

Maak een avontuurlijke wereldreis in Burgers’ Zoo in Arnhem.

Ga op ontdekkingsreis!

In Burgers’ Zoo ga je als een ware ontdekkingsreiziger op avontuur door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Je duikt onder in de tropische koraalzee (Ocean) en verkent het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari). Jouw reis voert je verder door het zoutwater vloedbos van Belize (Mangrove), de jungle van Maleisië (Rimba) en diverse langs charismatische zoogdieren en vogels in hun natuurlijk vormgegeven verblijven (Park).

Nieuw!

Dit voorjaar is Speelbeek geopend: een gloednieuwe waterspeeltuin vlakbij de ingang van de Bush. Hier genieten jong en oud van heerlijk verkoelend speelplezier: balancerend over boomstammen, klimmend over touwbruggen én lekker spetterend in het water.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Koninklijke Burgers Zoo:

  • Zomer tickets: Tot € 5,50 korting – geldig voor een bezoek t/m 1 september 2024
  • Dinsdag Deal tickets: Tot € 6,00 – geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 1 september 2024, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met een dinsdag deal. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw verwachte aankomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen.
  • Je hoeft na aankoop van het ANWB Ticket géén reservering meer te plaatsen op de website van Burgers' Zoo.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Burgers' Zoo is grotendeels toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Er is een speciale rolstoelroute. Het Arnhemse landschap is heuvelachtig. Met de rolstoel de heuvels op en af kan erg zwaar zijn. Indien je een elektrische rolstoel of scootmobiel hebt, wordt aangeraden deze mee te nemen naar het park. In het park zelf zijn er ook enkele scootmobielen en rolstoelen beschikbaar. Deze moeten vooraf telefonisch gereserveerd worden. Kijk voor meer informatie op de website van Burgers' Zoo.
  • Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Vanuit hier ben je binnen enkele minuten in het park. Tevens is er een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Je kunt een parkeerticket van € 8,50 aanschaffen via de kassa bij de ingang of online via de website van Burgers' Zoo
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.