Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Koninklijke Burgers' Zoo

Tot € 6,- korting

Beleef leuke, spannende en leerzame momenten tijdens een ontdekkingsreis in Burgers' Zoo.

Ga op ontdekkingsreis!

In Burgers’ Zoo ga je als een ware ontdekkingsreiziger op avontuur door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Je duikt onder in de tropische koraalzee (Ocean) en verkent het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari). Jouw reis voert je verder door het zoutwater vloedbos van Belize (Mangrove), de jungle van Maleisië (Rimba) en diverse charismatische zoogdieren en vogels in hun natuurlijk vormgegeven verblijven (Park).

Dinsdag deal

Bezoek Burgers' Zoo met hogere korting op een dinsdag! Kies in de kalender (bij de reguliere actie) een gewenste dinsdag uit en krijg tot € 6,- korting op je ticket. Uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. Klik hier voor meer uitjes met dinsdag deals.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Koninklijke Burgers' Zoo:

  • Dinsdag deal tickets: tot € 6,- korting - geldig voor een bezoek op een dinsdag in de periode t/m 31 maart 2024, uitgezonderd de dinsdagen in de schoolvakanties. 
  • Reguliere tickets: € 1,50 korting - geldig voor een bezoek in de periode t/m 31 maart 2024

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw verwachte aankomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Je hoeft na aankoop van het ANWB Ticket géén reservering meer te plaatsen op de website van Burgers' Zoo.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Burgers' Zoo is grotendeels toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Er is een speciale rolstoelroute. Het Arnhemse landschap is heuvelachtig. Met de rolstoel de heuvels op en af kan erg zwaar zijn. Indien je een elektrische rolstoel of scootmobiel hebt, wordt aangeraden deze mee te nemen naar het park. In het park zelf zijn er ook enkele scootmobielen en rolstoelen beschikbaar. Deze moeten vooraf telefonisch gereserveerd worden. Kijk voor meer informatie op de website van Burgers' Zoo.
  • Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Vanuit hier ben je binnen enkele minuten in het park. Tevens is er een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Je kunt een parkeerticket van € 8,- aanschaffen via de kassa bij de ingang of online via de website van Burgers' Zoo
  • Download de onderweg app en vind alles voor onderweg. Met deze app kun je: navigeren, files checken, laadpalen of tankstations zoeken inclusief actuele brandstofprijzen, goedkoper mobiel parkeren en online pech melden. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.