ANWB Prepaid Creditcard
15,- storten = 5,- tegoed krijgen

ANWB Prepaid Creditcard

  • Wereldwijd gemakkelijk betalen
  • Geen BKR-toetsing
  • Aankoopverzekering en Aflevergarantie
Meer informatie

ANWB Prepaid Creditcard

15,- storten = 5,- cadeau krijgen

De ANWB Prepaid Creditcard kost € 20,- per jaar. Je kunt er overal ter wereld gemakkelijk mee betalen en geniet van veel extra zekerheden. Je kunt betalingen makkelijk inzien in Mijn Card Online en de ANWB Creditcard App. 

ANWB Prepaid Creditcard voorlopig niet beschikbaar

Wereldwijd geaccepteerd

Je kunt bijna overal ter wereld betalen met je ANWB Prepaid Creditcard, want deze wordt wereldwijd geaccepteerd. Wat wel handig is om te weten is dat je een prepaid creditcard meestal niet kunt gebruiken om een auto te huren of een hotelkamer te reserveren. Bij een prepaid credticard kun je namelijk niet achteraf betalen. Ook wordt de prepaid creditcard niet altijd geaccepteerd bij tolpoortjes, zoals in Frankrijk.

Aankopen verzekerd

Dankzij de Aankoopverzekering is vrijwel iedere aankoop die je doet met je creditcard automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Wordt je bestelde aankoop niet geleverd of niet het juiste? Dan krijg je bijna altijd je geld terug door de Aflevergarantie.

Geen BKR-toetsing

Je betaalt altijd vooraf bij een prepaid creditcard. Je ontvangt dus geen gratis uitstel van betaling tot aan het einden van de maand zoals bij een gewone creditcard het geval is, omdat je je aankopen vooraf al hebt betaald. Doordat je vooraf betaalt, kun je alleen een positief saldo hebben. Je kunt nooit rood komen te staan, en het is ook niet mogelijk om aankopen in termijnen terug te betalen.

Omdat lenen is uitgesloten kan iedereen een prepaid creditcard aanvragen. Bij de aanvraagprocedure wordt geen BKR-toetsing gedaan. Er wordt dus niet gekeken naar je inkomen of schulden.

Extra kosten

Voor sommige extra diensten gelden bijkomende kosten.

  • Geld storten: € 0,95 per keer.
  • Contant geld opnemen: 2% over het opgenomen bedrag.
  • Koersopslag: 2% voor alle valuta behalve de euro.

ANWB Prepaid Creditcard voorlopig niet beschikbaar

(Actie)voorwaarden