Prepaid Creditcard
€ 5,- cadeau

Prepaid Creditcard

  • Geen BKR-toetsing
  • Bepaal zelf je bestedingslimiet
  • 180 dagen Aankoopverzekering
  • Stort 15,- en ontvang 5,- cadeau
Nu Aanvragen

Prepaid Creditcard

Met een Prepaid Creditcard geniet je van de meeste voordelen van normale creditcards, zoals wereldwijd gemakkelijk en veilig betalen en aankopen zijn verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Omdat je met een Prepaid Creditcard niet achteraf kunt betalen, vindt geen BKR-toetsing plaats.

Een prepaid creditcard is handig om achter de hand te hebben, zeker ook voor aankopen in het buitenland en op internet. Verwacht je geen extra’s en ben je op zoek naar een basis creditcard? Dan is de ANWB Visa Prepaid Creditcard een goede optie. Met de gratis Aankoopverzekering zijn je aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Worden je aankopen niet geleverd? Dan krijg je dankzij de Aflevergarantie meestal je geld terug.

ANWB Prepaid Creditcard aanvragen

  • Jaarbijdrage van slechts 20,-
  • Stort 15,- en ontvang 5,- cadeau!

Bekijk voorwaarden

Hoe werkt de ANWB Prepaid Card?

Wat kan ik ermee?

Wat kan ik ermee?

Met een ANWB Prepaid Card kun je snel, gemakkelijk en veilig betalen. Overal ter wereld. Je profiteert van verzekeringen en de uitstekende service van International Card Services (ICS).

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Zodra je de Card ontvangen hebt, kun je geld op jouw ANWB Prepaid Card storten en werkt de Card hetzelfde als een creditcard. Wereldwijd kun je met de Card betalen, ook online.

Voordelen

Veilig online betalen

Veilig online betalen

Met de Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat je gekocht hebt, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: de betaling wordt teruggedraaid en je hoeft niets te betalen.

Aankoopverzekering

Aankoopverzekering

Mooi meegenomen

Vrijwel alles wat je met je ANWB Visa Card koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Met de ANWB Visa Gold Card is dit zelfs 365 dagen.

Contactloos betalen

Contactloos betalen

Voor kleine bedragen

Contactloos betalen is vooral gemakkelijk voor kleine bedragen zoals je dagelijkse koffie op het station, je boodschappen bij de bakker, je lunch in de bedrijfskantine of het kadootje voor een bekende.

App

App

Inzicht in uitgaven met de ANWB Creditcard

Altijd en overal de betalingen via je ANWB Creditcard inzien. Dat kan veilig en makkelijk op je smartphone of tablet. Download nu de gratis ANWB Creditcard app (voor iPhone en Android).

Geen BKR-toetsing bij Prepaid Creditcard

Geen BKR-toetsing bij Prepaid Creditcard

Bij de aanvraag van een creditcard wordt je kredietwaardigheid getoetst door Stichting Bureau Krediet Registratie. Deze BKR-toetsing wordt niet gedaan bij de aanvraag van een Prepaid Creditcard. 

Tanken met Ledenvoordeel

Tanken met Ledenvoordeel

Met een ANWB Creditcard bouw je een flinke korting op bij heel veel tankstations op benzine en diesel.