Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Koop je vliegtickets met je creditcard

Veilig en vertrouwd een vliegticket kopen

Wil je je vliegtickets online bestellen? Dan kun je je vliegtickets het beste kopen met jouw ANWB Creditcard. Dit heeft een paar voordelen ten opzichte van andere betaalmiddelen.

Aflevergarantie bij faillissement airline

Bij een ANWB Creditcard profiteer je automatisch van de Aflevergarantie. Je kan aanspraak maken op terugbetaling als er niet wordt geleverd. Dat wordt een betwisting genoemd. Een voorbeeld hiervan is dat als een reisorganisatie of airline waar je net je vliegtickets hebt bestelt, plotseling failliet gaat.

Veilig online vliegtickets bestellen

Als je jouw vliegtickets koopt met je Creditcard profiteer je automatisch van 24/7 fraudepreventie. ICS, onze partner die de creditcards uitgeeft, houdt dag en nacht de betalingen bij die met je creditcard worden gedaan. Als er serieuze vermoedens zijn dat er iets verdachts gebeurt, dan nemen zij onmiddellijk contact met jou op.

Creditcard is soms vereist

Op vrijwel alle websites waar je vliegtickets kunt kopen kun je er voor kiezen om je vliegtickets te kopen met je ANWB Creditcard. Op sommige websites is dit zelfs het enige betaalmiddel wat geaccepteerd wordt. Zeker als deze websites niet-Nederlands zijn. Daarom is het wel zo handig om in ieder geval een creditcard te hebben om geen mooie aanbiedingen te missen.

Goede aanbieding vliegtickets gevonden

Heb je een goede aanbieding voor vliegtickets gevonden? Als je hiervoor even onvoldoende saldo hebt zou je kunnen overwegen om van het krediet op je ANWB Creditcard gebruik te maken. Zodat je toch direct de vliegtickets kunt kopen. Als je binnen 21 dagen je creditcard saldo bijvult, hoef je geen rente te betalen.