Haal je C1 rijbewijs in Zwolle

Wil jij deze vakantie met een camper op reis? Haal dan je C1 rijbewijs bij de ANWB rijschool Zwolle. Met een speciaal camperpakket en ervaren instructeurs kun je al in twee dagen in bezit zijn van je eigen camperrijbewijs.

10% korting voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze camper rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je C1 rijbewijs. 

Aanmelden camper rijbewijs

Welk rijbewijs heb ik nodig voor een camper?

Het besturen van een camper is net even anders dan een personenauto. Zaken zoals de omvang en wegligging vereisen speciale vaardigheden om onveilige situaties te voorkomen. Wat voor rijbewijs je nodig hebt om een camper te besturen hangt af van het gewicht van het voertuig. In Nederland geldt dat je voor campers onder de 3500 kg geen apart rijbewijs nodig is en je met je B autorijbewijs de weg op mag. Is het voertuig tussen de 3500 en 7500 kg? Dan dien je in het bezit te zijn van het speciale C1 rijbewijs.

Haal in 2 dagen je rijbewijs C1

Voor het behalen van het camperrijbewijs dien je zowel een theorie- als praktijkexamen af te leggen. Hierbij geldt dat je eerst je theorie moet afronden voordat je daadwerkelijk achter het stuur plaatsneemt. Bij de ANWB bieden we een compleet camperpakket voor € 1475,- dat hier op is afgestemd en waarmee je al in 2 dagen je rijbewijs C1 haalt.
Dit speciaal samengestelde pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 3 theorieboeken + 21 uur online oefenmateriaal
  • 2 CCV theorie-examens (RV1 light en RC2)
  • 8 praktijklessen onder begeleiding van een ervaren instructeur
  • CBR praktijkexamen

Zo bereiden we je op een gedegen en solide manier voor op de praktijk en zorgen we dat jij goed voorbereid en veilig met de camper de weg op gaat.

Kosten camperrijbewijs

Losse lesprijs camper (60 min) €   97,50
Praktijkexamen € 433,20
Complete opleiding € 1.475,-

 *Alles incl. BTW 

Meld je aan voor een proefles

Wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool en behaal je C1 rijbewijs in Lelystad. Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op.

Aanmelden voor camperrijopleiding