Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Zwolle

Volg rijlessen in Zwolle bij de ANWB

Als je auto rijles wilt gaan volgen in Zwolle, dan kies je natuurlijk voor de ANWB. Je kunt hier rijlessen volgen in je eigen tempo en ritme. Welke optie je ook kiest, de ANWB helpt jou om je goed voor te bereiden op je komende auto rijexamen.

Je start met een proefles

Bij de ANWB begin je met een proefles, deze is onderdeel van de cursus. In een tijdsbestek van 1,5 uur wordt er gekeken naar jouw rijvaardigheid en voertuigbeheersing. Verder kun je de rijinstructeur alvast een beetje leren kennen en weet je na 60 minuten rijden en de evaluatie hoeveel geld je ongeveer kwijt bent voor het behalen van je rijbewijs. Vanaf 16,5 jaar mag je praktijklessen gaan plannen.

De lesmethode

Je kunt voldoende kennis opdoen van de praktijk doordat er gebruik wordt gemaakt van een praktijkinstructieboek. Bovendien worden er tijdens elke les doelen opgesteld en worden deze uitgebreid geëvalueerd. Je mag na elke autorijles ook weer zelf aan de slag, want je krijgt na elke les een stukje huiswerk mee.

De inhoud van de les

Tijdens een les word je uitstekend voorbereid op je examen. De rijinstructeur stelt jou op je gemak en leert je om moeilijke verkeerssituaties zoals het Verkeersplein, de A28 en Woongebieden in Zwolle niet uit de weg te gaan. Alles gebeurt op een rustige wijze in een tijdsbestek van 60 minuten. Een les van 120 minuten kan ook, waardoor je sneller examen kunt gaan afleggen. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan 

Hier kun je de reacties lezen van andere cursisten:

Wendeline, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Het is een fijne en vakkundige rijschool. Er zijn goede en professionele rij-instructeurs in dienst. Wat ik vooral erg prettig vind, is dat er mensen in dienst zijn die weten om te gaan met leerlingen met faalangst!"

Astrid Jansen:

"In 1 woord TOP! In goed overleg kon alles geregeld worden. Instructeur leuk en spontaan. In 1x geslaagd dus van mijn kant meer dan tevreden!"