Proefles autorijden in Zwolle

Leren autorijden op jouw manier

Als je graag wilt leren autorijden, kun je bij de ANWB Rijschool in Zwolle uitstekend terecht. Een proefles is onderdeel van de lesmethode van de ANWB en je kunt in deze les kennismaken met de rijinstructeur en onze werkwijze. Bovendien weet je na het volgen van deze les precies hoeveel lessen je nodig hebt om examen te kunnen gaan doen voor het halen van je rijbewijs. Kies daarom voor een proefles autorijden in Zwolle bij de ANWB.

Om in te kunnen schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt, kun je kijken in onderstaande tabel. 

Type leerling

Aantal rijlessen

Wonderkind 10 tot 20 lessen
Vlotte leerling 20 tot 30 lessen
Gemiddelde leerling 30 tot 40 lessen
Onervaren leerling 40 tot 50 lessen

Deze proefles autorijden is een uitstekend middel om de ANWB Rijschool te proberen. In 1,5 uur kun je met ons kennismaken en krijg je een passend advies.

Persoonlijk advies

Na het volgen van deze les in de auto, helpt het advies je om een definitieve keuze te maken. Vanaf 16,5 jaar kun je bij ons al je rijlessen gaan inplannen. De kosten van de eerste les krijg je terug als je ervoor kiest om bij onze rijschool te gaan lessen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan