Krijg hulp bij je auto theorie in Zwolle

Je auto theorie examen oefenen in Zwolle

De ANWB heeft een uitstekend Trefzeker Theorie pakket ontwikkeld dat je uitzicht geeft op het felbegeerde papiertje. Zo kun je met succes en helemaal op jouw manier je theorie examen B halen!

Bekijk de Trefzeker Theorie producten

Er zijn verschillende producten die je hierbij ondersteunen. Bekijk hieronder de diverse Trefzeker Theorie producten:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

De online examentraining van de ANWB is een interactieve training die je door middel van 3D-animaties en ingesproken tekst helpt bij je auto theorie oefenen. Verkeersborden oefenen wordt zo bijvoorbeeld heel gemakkelijk, maar ook het oefenen van complexe verkeerssituaties! Je theorie examen voor de auto oefenen kan ook door gebruik te maken van de 10 oefenexamens. Alle verkeersborden en regels in de examentraining zijn up-to-date. Een uitstekende manier dus om je auto theorie examen in Zwolle te oefenen.

Andere keuzemogelijkheden

Toegang aanvragen tot de online examentraining en/of een los boek bestellen is eveneens mogelijk! Voor elk budget is er een passend product te vinden.

Klassikaal oefenen in Zwolle

Je kunt natuurlijk ook de keuze maken om klassikaal te oefenen in Lelystad. Dit doe je door contact op te nemen met onze vestiging en te informeren naar de mogelijkheden. Je weet dan ook direct wat de prijzen en trainingstijden zijn. Wij helpen je graag hierbij!