Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Krijg hulp bij je auto theorie in Zwolle

Je auto theorie examen oefenen in Zwolle

De ANWB heeft een nieuwe theorielesmethode ontwikkeld dat je uitzicht geeft op het felbegeerde papiertje. Zo kun je met succes en helemaal op jouw manier je theorie examen B halen!

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

De online examentraining van de ANWB is een interactieve training die je door middel van tekst, 3D-animaties, video’s en heel veel oefenvragen helpt bij je auto theorie oefenen. Verkeersborden oefenen wordt zo bijvoorbeeld heel gemakkelijk, maar ook het oefenen van complexe verkeerssituaties! Bovendien kan je met deze online examentraining onbeperkt oefenen. Elke keer dat je een toets of oefenexamen doet krijg je een unieke samenstelling van de vragen. Alle verkeersborden en regels in de examentraining zijn up-to-date. Een uitstekende manier dus om je auto theorie examen in Zwolle te oefenen.

Benieuwd? Neem eens een kijkje op het platform, doe de demo en krijg 24 uur gratis toegang dan ervaar je zelf de fijne lesmethode!

Andere keuzemogelijkheden

Toegang aanvragen tot de online examentraining en/of een los boek bestellen is eveneens mogelijk! Voor elk budget is er een passend product te vinden.

Klassikaal oefenen in Zwolle

Je kunt natuurlijk ook de keuze maken om klassikaal te oefenen in Lelystad. Dit doe je door contact op te nemen met onze vestiging en te informeren naar de mogelijkheden. Je weet dan ook direct wat de prijzen en trainingstijden zijn. Wij helpen je graag hierbij!