Je auto theorie examen in Zaandam oefenen

Snel en efficiënt het theorie examen voor de auto oefenen

Een onderdeel van het behalen van je rijbewijs is het auto theorie examen. Het leren voor de theorie is niet altijd even gemakkelijk en iedereen doet het op zijn eigen manier. Bij onze ANWB rijschool heb je de mogelijkheid om efficiënt en op je eigen manier te leren voor het auto theorie examen in Zaandam. Maak een keuze uit onze Trefzeker Theorie producten en ga aan de slag!

Het ANWB Trefzeker Theorie pakket

De producten uit ons unieke Trefzeker Theorie pakket maken het mogelijk om de auto theorie te oefenen op de manier die bij jou past.

 

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Leer bijvoorbeeld de theorie uit het theorieboek. Dit boek bestaat uit duidelijke informatie met ondersteunend beeldmateriaal. En met onze online training kun je eenvoudig voor het theorie examen voor de auto oefenen. De training is interactief en altijd up-to-date. Oefen gemakkelijk lastige verkeerssituaties en alle verkeersborden online. Bovendien kun je blijven oefenen met de 10 verschillende oefenexamens die voldoen aan de eisen van het CBR.

Klassikaal oefenen in Zaandam

Bij de ANWB Rijopleiding in Zaandam is het ook mogelijk om klassikaal lessen te volgen. Informeer bij de vestiging in Zaandam voor de trainingstijden en prijzen.