Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je aanhanger rijbewijs bij de ANWB in Zaandam

Snel je rijbewijs E achter B halen

Kies je ervoor om je rijbewijs E achter B te halen bij de ANWB, dan levert dat de verschillende voordelen voor jou op. Zo bepaal je zelf je lestempo, kan je ook kiezen voor een eendaagse opleiding en profiteer je van een voordelige prijs. Haal dus nu jouw BE rijbewijs bij de ANWB rijschool in Zaandam.

Wanneer moet je een BE rijbewijs hebben?

In Nederland zijn er enkele voorwaarden voor het rijden met een aanhangwagen. Is de aanhangwagen meer dan 750 kg en is de auto met aanhangwagen meer dan 3500 kg? Dan dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs BE. 

Het aanhanger rijbewijs halen in Zaandam doe je natuurlijk bij de ANWB. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je wel in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Praktijklessen en examen

Voor het behalen van je aanhanger rijbewijs hoef je geen theorie examen te doen. Wel is het afleggen van een praktijkexamen verplicht. Bij de ANWB volg je eerst een proefles. Tijdens deze les wordt gekeken of je geschikt bent voor de eendaagse opleiding of dat je meerdere lessen nodig hebt. Ook krijg je na de proefles een inschatting van de totale kosten. 

Proefles (60 min)€ 59,-
Losse les€ 86,50
Duo opleiding€ 470,-
Dagopleiding 5 uur incl. praktijkexamen€ 738,75 € 650,-
Tweedaagse opleiding incl. praktijkexamen€ 903,75 € 750,-


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.

Vraag een proefles voor aanhanger aan