Je motorrijbewijs halen in Zaandam

Motorrijles voor rijbewijs A

Je motorrijbewijs halen in Zaandam doe je natuurlijk bij de ANWB Rijschool. Bij onze motorrijschool geven wij lessen van topkwaliteit en zorgvuldig advies op maat. Wij streven naar een hoog slagingspercentage en tevreden cursisten.

Motor opstap dagen 

Wij organiseren Open Dagen voor alle motorliefhebbers in Amsterdam. Op deze dagen kun je ervaren hoe het is om motor te rijden met een proefles voor 10 euro!

Wil je het rijbewijs halen? Alléén tijdens de Open Dagen hebben wij een speciale aanbieding: 15 uur rijles + 2 praktijkexamens (AVB & AVD) nú slechts voor 999 euro!

Welke weekenden zijn de opstap dagen in Amsterdam?
2 maart 2019 6 april 2019
4 mei 2019 1 juni 2019
6 juli 2019 3 augustus 2019
7 september 2019 5 oktober 2019
2 november 2019  7 december 2019

Vraag een proefles voor motor aan

Jouw rijopleiding begint bij ons altijd met een proefles. Vanuit hier kunnen wij jou een zorgvuldig advies geven. We maken een inschatting van het aantal benodigde lessen en kijken welke instructeur het beste bij jou past. Daarnaast kun je zelf het aantal lessen per week bepalen. Of je nu een spoedcursus wilt of lessen wilt volgen in je eigen tempo, jouw motorrijles is altijd van hoge kwaliteit.

Theorie certificaat

Een verplicht onderdeel van jouw rijopleiding is het behalen van het theorie certificaat A. Dit dien je te behalen voordat je aan het praktijkonderdeel begint. Ben je echter al in het bezit van rijbewijs B? Dan kun je tijdens de praktijkopleiding je theorie halen.

Praktijkexamens

Het praktijkgedeelte voor het behalen van rijbewijs A heeft twee examens. Deel 1 betreft het onderdeel voertuigdeelneming en wordt afgenomen op de weg. Tijdens het tweede examen wordt je voertuigbeheersing getest. Dit examen wordt afgenomen op een afgesloten terrein.

Motorrijbewijs kosten

De kosten voor een rijopleiding verschillen per persoon. Na de proefles ontvang je een inschatting van het aantal motorrijlessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Hierbij ontvang je direct de bijbehorende kosten. Bekijk hieronder de kosten voor het motorrijbewijs per onderdeel.

  • Kosten proefles/intest: € 25,-
  • Kosten per motorrijles: € 52,-
  • Pakketprijs: 14 rijlessen, AVB en AVD examen voor € 999,-
  • Kosten praktijkexamen voertuigbeheersing: € 192,-
  • Kosten praktijkexamen verkeersdeelneming: € 265,-
  • Kosten theorie examen A: € 47,-
  • Motortheorie leren en examentrainingen oefenen? Zie hier ANWB producten die je daarbij kunnen helpen.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor motor aan