Je motorrijbewijs halen in Zaandam

Motorrijles voor rijbewijs A

Je motorrijbewijs halen in Zaandam doe je natuurlijk bij de ANWB Rijschool. Bij onze motorrijschool geven wij lessen van topkwaliteit en zorgvuldig advies op maat. Wij streven naar een hoog slagingspercentage en tevreden cursisten.

Jouw rijopleiding begint bij ons altijd met een proefles. Vanuit hier kunnen wij jou een zorgvuldig advies geven. We maken een inschatting van het aantal benodigde lessen en kijken welke instructeur het beste bij jou past. Daarnaast kun je zelf het aantal lessen per week bepalen. Of je nu een spoedcursus wilt of lessen wilt volgen in je eigen tempo, jouw motorrijles is altijd van hoge kwaliteit.

Theorie certificaat

Een verplicht onderdeel van jouw rijopleiding is het behalen van het theorie certificaat A. Dit dien je te behalen voordat je aan het praktijkonderdeel begint. Ben je echter al in het bezit van rijbewijs B? Dan kun je tijdens de praktijkopleiding je theorie halen.

Praktijkexamens

Het praktijkgedeelte voor het behalen van rijbewijs A heeft twee examens. Deel 1 betreft het onderdeel voertuigdeelneming en wordt afgenomen op de weg. Tijdens het tweede examen wordt je voertuigbeheersing getest. Dit examen wordt afgenomen op een afgesloten terrein.

Motorrijbewijs kosten

De kosten voor een rijopleiding verschillen per persoon. Na de proefles ontvang je een inschatting van het aantal motorrijlessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Hierbij ontvang je direct de bijbehorende kosten. Bekijk hieronder de kosten voor het motorrijbewijs per onderdeel.

  • Kosten proefles/intest: € 25,-
  • Kosten per motorrijles: € 52,-
  • Pakketprijs: 14 rijlessen, AVB en AVD examen voor € 999,-
  • Kosten praktijkexamen voertuigbeheersing: € 192,-
  • Kosten praktijkexamen verkeersdeelneming: € 265,-
  • Kosten theorie examen A: € 47,-
  • Motortheorie leren en examentrainingen oefenen? Zie hier ANWB producten die je daarbij kunnen helpen.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor motor aan