Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Zaandam

Een unieke methode

Door onze unieke lesmethode wordt iedere rijles in Zaandam afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Je profiteert altijd van een uitstekende kwaliteit en de ANWB examengarantie.

Tijdens de lessen leer je het examengebied goed kennen met de bijbehorende verkeerssituaties. Denk bijvoorbeeld aan de beruchte rotonde op de Prins Bernhardplein en de A7. Onze succesvolle methode bestaat uit een combinatie van de volgende stappen.

Een proefles met persoonlijk lesadvies

Kies je ervoor om rijlessen te volgen bij de ANWB autorijschool in Zaandam, dan profiteer je van onze unieke lesmethode die begint met een proefles. Tijdens deze proefles maak je kennis met je rijinstructeur en wordt gekeken naar jouw rijvaardigheden. Na de proefles krijg je direct een op maat gemaakt lesadvies en weet je hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt voordat je op kunt voor het praktijkexamen. Een rijles duurt 1 uur. Wij adviseren om de lessen in te delen in blokken van 2 uur. Zo pik je namelijk het meeste op van je rijlessen.

Praktijkinstructieboek

Het praktijkinstructieboek is een handleiding vol met kennis over de praktijk en de examenvereisten van het CBR. Iedere rijles geeft jouw rijinstructeur huiswerkopdrachten mee zodat je goed voorbereid bent voor de volgende les.

Persoonlijke doelen en tussentijdse evaluatie

Aan het begin van iedere les stel je samen met je rijinstructeur persoonlijke doelen op. Met je eigen vorderingenkaart leer je stap voor stap autorijden. Aan het eind bespreken jullie of de gestelde doelen behaald zijn. Tevens vindt er halverwege je rijopleiding een tussentijdse evaluatie plaats. Tijdens deze toets worden je rijvaardigheden getest en geeft de instructeur je tips en tricks om je slagingskans te verhogen. Zo weet jij precies waar je op moet letten en slaag je zo snel mogelijk.

ANWB examengarantie

Bij de ANWB zijn wij ervan overtuigd dat je met onze unieke en succesvolle lesmethode slaagt voor je autorijbewijs. Mocht je de eerste keer niet slagen terwijl je het aantal geadviseerde lessen hebt gevolgd, dan betalen wij je eerste herexamen. Al gaan wij hier natuurlijk niet van uit.

Ervaringen van andere cursisten bij de rijschool in Zaandam

“De lessen waren erg goed. Het praktijkinstructieboek heeft me erg geholpen om de lessen voor te bereiden. Mijn instructeur was erg professioneel en gaf goede tips”.