Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je camper rijbewijs bij de ANWB

Rijbewijs C1 binnen 2 dagen

Droom je ervan om met een camper de wijde wereld in te trekken en optimaal te genieten van de mooie natuur die Europa te bieden heeft? Dan wordt het tijd om je rijbewijs C1 te halen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je C1 rijbewijs. Vanuit Zaandam kun je terecht bij de vestiging in Amsterdam.

10% korting voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze camper rijlessen. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je C1 rijbewijs. 
 

In slechts 2 dagen het rijbewijs voor je camper halen

Het vrijheidsgevoel dat je met een camper ervaart is geweldig. Je steekt de sleutel in het contact en je reis kan beginnen of juist doorgaan naar de volgende bestemming. De ideale methode om in eigen tempo je reis te bepalen! Bij de ANWB rijschool in Zaandam staan onze ervaren instructeurs klaar om jou te begeleiden op weg naar het snel en gemakkelijk behalen van je camper rijbewijs.

Inhoud opleiding rijbewijs C1

Het traject van de camperopleiding bij de ANWB Rijopleiding is opgedeeld in verschillende onderdelen. Het volgende kun je verwachten:

  • Theorie als voorbereiding op het theorie-examen (zelfstudie)
  • Theorie-examen RVM1-C1: Rijbewijs en Vakbekwaamheid
  • 8 uur praktijklessen onder begeleiding van een ervaren instructeur
  • CBR-praktijkexamen
  • Camper rijbewijs in ontvangst nemen!

Prijzen rijbewijs C1

Haal je camper rijbewijs in 2 dagen met het ANWB camperpakket. De ANWB biedt een compleet camperpakket voor € 1.535,- waarbij alle bovenstaande onderdelen zijn inbegrepen. Tijdens de rijlessen krijg je een persoonlijk lesadvies en leren we je alle benodigde vaardigheden om veilig en verantwoord de weg op te gaan. De kosten voor het behalen van je C1 rijbewijs hangen uiteraard af van je leervaardigheid en hoeveel lessen je nodig hebt om veilig de weg op te gaan. Klaar om de wereld (of Nederland) te verkennen met jouw eigen camper!

Proefles (120 min)€ 139,-
Losse les€ 110,-
ANWB Camperrijopleiding pakket € 1.535,-

Tarief examens:

Praktijkexamen€ 496,25
Theorie-examen€ 102,-

Meld je aan voor een proefles

Wil je het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor de opleiding bij de ANWB Rijschool in Amsterdam.
Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 214 09 00.