Haal je camperrijbewijs bij de ANWB

Rijbewijs C1 binnen 2 dagen

Droom je ervan om met een camper de wijde wereld in te trekken en optimaal te genieten van de mooie natuur die Europa te bieden heeft? Dan wordt het tijd om je rijbewijs C1 te halen. Jouw rijbewijs haal je gewoon bij de rijschool van de ANWB. Vanuit Zaandam kun je terecht bij de vestiging in Amsterdam.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Kies je voor de ANWB als rijschool dan levert dat diverse voordelen op:

  • Mogelijkheid om binnen 2 dagen je praktijk te halen
  • Snel je theorie met het zelfstudie pakket
  • Aantrekkelijk totaal camperpakket

Theorie rijbewijs C1

Voordat je aan de praktijklessen kunt beginnen, moet je eerst je theorie-examen halen. Met het ANWB zelfstudie theoriepakket leer je gemakkelijk voor het theorie examen. Bereid je optimaal voor door een combinatie van drie hardcopy boeken en online oefen- en examenmateriaal. Het examen bestaat uit twee onderdelen:

RV1-light

Het eerste deel van het examen bestaat uit 40 meerkeuzenvragen. Je krijgt 60 minuten om 32 vragen of meer goed te beantwoorden. Tijdens dit onderdeel worden onderwerpen getoetst zoals gedragsregels, verkeerswetgeving en functie en wetgeving van de voertuigtechniek.

R2C

Ook het tweede deel bestaat uit 40 meerkeuzenvragen waarvoor je 60 minuten de tijd krijgt om ze te beantwoorden. Ook hier geldt dat je minimaal 32 antwoorden goed moet hebben om te slagen. Tijdens dit deel worden onderwerpen behandeld als veiligheidsaspecten, milieuaspecten en relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.

Praktijklessen en examen

Heb je het theoriecertificaat in bezit, dan kun je beginnen met de praktijklessen. Hier leer je diverse praktijkvaardigheden om veilig met een camper de weg op te kunnen. Tijdens deze lessen word je begeleid door een van onze professionele en ervaren instructeurs. Door lessen op maat en begeleiding van onze ervaren rijinstructeurs maakt de ANWB het mogelijk dat jij binnen 2 dagen in bezit bent van je C1 rijbewijs. 

Kosten rijbewijs C1

De kosten voor het rijbewijs C1 hangen af van het aantal lessen dat je nodig hebt. Wel kun je kiezen voor het speciale camperopleiding pakket. De totale kosten van dit pakket bedragen € 1475,-. Het pakket bestaat uit:

  • ANWB zelfstudie theoriepakket
  • De twee theorie examens
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen

Wil je meer informatie over het rijbewijs C1 of de losse prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wil je het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor de opleiding bij de ANWB Rijschool in Amsterdam.

Aanmelden voor camperrijopleiding