Haal je C1 rijbewijs in Santpoort


Wil jij graag met de camper op vakantie? Haal dan je C1 rijbewijs in Santpoort bij ANWB Rijopleidingen. Met ervaren rijinstructeurs en onze unieke lesmethode haal je bij ons jouw camperrijbewijs al in twee dagen.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Wanneer is een C1 rijbewijs verplicht?

Campers zijn er in verschillende soorten, maten en gewichtsklassen. Het is voor sommige mensen dan ook onduidelijk of een apart camperrijbewijs wel of niet verplicht is. De regel hier is dat je voor een camper die tussen de 3500 en 7500 kg weegt een apart C1 rijbewijs moet halen. Weegt de camper minder dan 3500 kg? Dan mag je deze met het normale rijbewijs B besturen.

Snel je C1 rijbewijs halen

De kans is dus groot dat je in het bezit van het C1 rijbewijs moet zijn om een camper te besturen. Bij ANWB Rijopleidingen bieden we hiervoor een speciaal ontwikkelde cursus waarmee je al in twee dagen je camperrijbewijs kunt halen. Binnen deze cursus valt zowel een theorie- als praktijkdeel inclusief bijbehorende examens. Het compleet camperpakket bestaat uit:

  • Zelfstudiepakket theorie camper bestaande uit drie boeken en 21 uur internettraining
  • 2 CCV theorie-examens:
  • Verkeer & Techniek RV1
  • Administratie R2C
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen

Tijdens de rijles in de camper word je begeleid door ervaren rijinstructeurs zodat je snel en op een veilige manier het rijbewijs C1 haalt.

Rijbewijs C1 kosten

Het compleet camperpakket kost 1475 euro en biedt alles wat jij nodig hebt om je C1 rijbewijs te halen.

Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op of bel 088 214 09 00.

Aanmelden voor camper rijopleiding