Volg een proefles in Santpoort

Een persoonlijk lesadvies

Zorgeloos autorijden begint door autorijles te nemen op een manier die bij jou past. Een proefles geeft jou duidelijkheid hoe het er met jouw rijvaardigheid voor staat. Bij de ANWB Rijschool in Santpoort kun je hier vorm aan geven. Wil jij een persoonlijk lesadvies ontvangen? Kom dan langs bij onze rijschool.

Je kunt een inschatting maken van de benodigde hoeveelheid lessen. De tabel hieronder helpt je daarbij.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

 

Een persoonlijk lesplan

Een proefles autorijden in Santpoort duurt 1,5 uur. Binnen deze tijd kun je kennismaken met onze instructeur en ontvang je een evaluatie en een persoonlijk lesadvies. Er wordt tijdens deze les gekeken naar verkeersinzicht en voertuigcontrole en je krijgt een advies welk pakket van de ANWB goed bij jouw wensen aansluit. Zo kun je ook meteen onze rijschool proberen en kijken of jij de manier van lesgeven fijn vindt.

Een proefles autorijden kost € 35,-, maar je krijgt dit bedrag terug als je uiteindelijk ook besluit om bij de ANWB rijschool je lessen te volgen. Wanneer jij 16,5 jaar oud bent, kun jij starten met jouw rijlessen en natuurlijk de proefles rijden!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan