Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Santpoort

Een persoonlijk lesadvies

Zorgeloos autorijden begint door autorijles te nemen op een manier die bij jou past. Een proefles geeft jou duidelijkheid hoe het er met jouw rijvaardigheid voor staat. Bij de ANWB Rijschool in Santpoort kun je hier vorm aan geven. Wil jij een persoonlijk lesadvies ontvangen? Kom dan langs bij onze rijschool.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Een persoonlijk lesplan

Een proefles autorijden in Santpoort duurt 1,5 uur. Binnen deze tijd kun je kennismaken met onze instructeur en ontvang je een evaluatie en een persoonlijk lesadvies. Er wordt tijdens deze les gekeken naar verkeersinzicht en voertuigcontrole en je krijgt een advies welk pakket van de ANWB goed bij jouw wensen aansluit. Zo kun je ook meteen onze rijschool proberen en kijken of jij de manier van lesgeven fijn vindt.

Een proefles autorijden kost € 35,-, maar je krijgt dit bedrag terug als je uiteindelijk ook besluit om bij de ANWB rijschool je lessen te volgen. Wanneer jij 16,5 jaar oud bent, kun jij starten met jouw rijlessen en natuurlijk de proefles rijden!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!