Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Santpoort

Autorijles op maat

Rijlessen volgen in Santpoort gebeurt altijd op een aangename manier bij de ANWB. Elke les wordt afgestemd op hoe jij het fijn vindt, zodat je op een fijne manier de rijopleiding kunt volgen. De ANWB biedt niet alleen een tiendaagse rijopleiding aan, maar biedt ook de mogelijkheid om te lessen in je eigen lestempo. Over de kwaliteit hoef jij je geen zorgen te maken, onze instructeurs worden hoog gewaardeerd!

De eerste les

De eerste auto rijles die je bij ons volgt noemen wij de proefles. Tijdens deze les krijg je een advies van de rijinstructeur welk lespakket goed bij jou past. Je gaat in de auto de weg op, waarbij de rijinstructeur kijkt naar je verkeersinzicht en voertuigcontrole. Na de ontvangen evaluatie, kun je direct van start gaan. En dat kan al vanaf 16,5 jaar!

Praktische doelen

Bij de ANWB kom je nooit voor verrassingen te staan, omdat de rijinstructeur gebruik maakt van praktische doelen. Deze zijn nodig om kennis en praktijk met elkaar te combineren zodat er uiteindelijk een mooi resultaat uit voortvloeit. Daar hoort ook een stukje huiswerk bij, maar dat moet geen probleem zijn met het praktijkinstructieboek van de ANWB.

De inhoud van de rijles

De ANWB biedt twee mogelijkheden voor de duur van de rijlessen: 60 minuten en 120 minuten. Als je snel klaar wilt zijn voor het rijexamen, kun je het beste kiezen voor de lange variant. Je gaat met een rijinstructeur de weg op en daar horen natuurlijk ook complexe verkeerssituaties bij. Daardoor leer je het snelst en dat is alleen maar voordelig voor zowel nu als in de toekomst. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Hoe zit het eigenlijk met de ervaringen van andere cursisten? Je kunt het hieronder lezen.

"Ik wist niet dat het volgen van autorijles zo ontzettend leuk was. Ik heb er enorm van genoten dankzij de prettige rijinstructeurs van de ANWB. Het was intensief, maar zeker de moeite waard om rijlessen in Santpoort te volgen."