Haal je aanhangerrijbewijs in de buurt van Santpoort

Kom langs bij onze rijschool in Hoofddorp!

Bepaal je eigen lestempo bij de ANWB rijschool. Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat je jouw BE rijbewijs gaat halen. Dit kan tijdens een eendaagse opleiding of aan de hand van een lespakket.

10% korting voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze aanhanger rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je BE rijbewijs. 

Aanmelden aanhanger rijbewijs 

 

Wanneer is een aanhanger rijbewijs verplicht?

In een aantal gevallen mag je in Nederland met een caravan of aanhanger rijden zonder rijbewijs. Hier zijn voorwaarden aan verbonden. Bij een aanhangwagen zwaarder dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) is een BE rijbewijs nodig. Dat geldt als jouw auto en aanhangwagen samen zwaarder zijn dan 3500 kilo. Je BE rijbewijs halen doe je natuurlijk bij de ANWB.

De kosten voor het halen van je BE rijbewijs

Je kunt je huidige niveau laten vaststellen dankzij een proefles. Dan wordt ook direct duidelijk of de eendaagse opleiding iets voor jou is. Een lespakket op maat laten samenstellen is natuurlijk ook een goed alternatief voor het aanhanger rijbewijs.

Proefles

€ 72,-

Losse lesprijs

€ 63,-

Praktijkexamen

€ 295,-

Eendaagse opleiding incl. praktijk

€ 621,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan