Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Haal je brommer / scooter rijbewijs in de omgeving van Santpoort

Snel je brommer of scooter rijbewijs op zak!

Jij wilt dus graag je scooter rijbewijs halen, maar wel eerst meer informatie ontvangen? De ANWB informeert jou graag over de mogelijkheden voor het behalen van het scooter of brommerrijbewijs. Dit is natuurlijk veel meer dan alleen maar het halen van je scooter theorie. De ANWB helpt jou hiermee daarom graag verder op weg!

De ANWB vestiging in Hoofddorp, in de buurt van Santpoort, is een uitstekend adres om je brommer of scooter rijbewijs te halen. Lees hieronder onze voordelen:

  • Hoog slagingspercentage
  • De keuze voor een eendaagse opleiding
  • Een scherp geprijsd voordeelpakket
  • Praktische theorietraining

Hoe werkt het?

Naast het volgen van een theoriegedeelte, ga je ook praktisch aan de slag voor het brommerrijbewijs. Zodra je het theoriecertificaat op zak hebt, mag je starten met de praktijklessen. Uiteraard mag je rekenen op onze steun zodat je het examen op de brommer met vertrouwen tegemoet kan zien.

De brommer / scooter rijbewijs kosten

Je kunt bij ons direct online inzien wat de kosten per onderdeel van het brommer/scooter rijbewijs zijn. Houd wel rekening met het aantal praktijklessen. Gemiddeld heb je er zo'n 4 tot 6 nodig om te kunnen slagen voor het AM rijbewijs.

Losse rijles brommer/scooter€ 58,-
Dagopleiding inclusief praktijkexamen € 446,-

 

Tarieven theorie en praktijkexamen

Praktijkexamen€ 232,-
Theorie-examen€ 62,-
Theorieboek + online oefenexamens€ 34,50

Het theorieboek inclusief online oefenexamens voor rijbewijs AM is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.