Krijg hulp bij je auto theorie examen in Purmerend

Snel en efficiënt het theorie examen voor de auto oefenen

Voordat je op mag voor je praktijkexamen dien je eerst het auto theorie examen succesvol af te ronden. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Met het ANWB Trefzeker Theorie pakket helpen wij jou om optimaal voor je auto theorie examen in Purmerend te leren. Ga aan de slag met een van de producten uit ons pakket en leer de theorie gemakkelijk en snel!

Kies de lesmethode die bij jou past

Met het ANWB Trefzeker Theoriepakket stel je zelf de meest geschikte lesmethode samen. De producten bestaan uit:

 

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Leer bijvoorbeeld de theorie uit het theorieboek. Dit boek bestaat uit duidelijke informatie met ondersteunend beeldmateriaal. En met onze online training kun je eenvoudig voor het theorie examen voor de auto oefenen. De training is interactief en altijd up-to-date. Oefen gemakkelijk lastige verkeerssituaties en alle verkeersborden online. Bovendien kun je blijven oefenen met de 10 verschillende oefenexamens die voldoen aan de eisen van het CBR.

Dankzij de Trefzeker Theorie producten leer je op de manier die jij prettig vindt. Combineer het theorieboek met de interactieve online examentraining en oefen verkeersborden en diverse lastige verkeerssituaties aan de hand van de verschillende voorbeeldvragen. De online examentraining is altijd up-to-date en opgesteld aan de hand van de eisen van het CBR. Bovendien kun je onbeperkt oefenen met de 10 verschillende oefenexamens.

Klassikaal oefenen in Purmerend

Bij de ANWB Rijopleiding in Purmerend is het ook mogelijk om klassikaal lessen te volgen. Informeer bij de vestiging in Purmerend voor de trainingstijden en prijzen.