Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Purmerend

Je rijbewijs halen met de unieke ANWB lesmethode

De ANWB rijschool in Purmerend stemt de rijlessen volledig af op jouw persoonlijke behoeften. Wij zorgen ervoor dat je het examengebied, zoals de A7, met de bijbehorende verkeerssituaties goed leert kennen. Je profiteert sowieso van een uitstekende kwaliteit met examengarantie. Welke lesmethode je ook kiest voor jouw rijlessen in Purmerend, je maakt altijd gebruik van de unieke ANWB lesmethode.

De proefles

Begin je met autorijles, dan start je bij de ANWB met een proefles. Hierbij brengen we jouw rijvaardigheid in kaart en stellen we een persoonlijk lesadvies op. Zo weet jij na de proefles precies hoeveel rijlessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou past. Wij raden aan om lessen te volgen in blokken van 2 uur, omdat de ervaring leert dat je zo het meeste oppakt.

Praktijkinstructieboek

De ANWB werkt als enige met een praktijkinstructieboek die jou beter voorbereidt op de autorijlessen. De rijinstructeur geeft huiswerkopdrachten mee zodat je goed voorbereid bent voor de volgende les. 

Persoonlijke lesdoelen

Aan het begin van elke rijles worden er doelstellingen bepaald. Aan de hand van je eigen vorderingenkaart leer je stap voor stap autorijden. Na afloop wordt de les besproken en wordt geëvalueerd in hoeverre de doelstellingen zijn behaald. Ook vindt er tussentijds een evaluatie plaats in de vorm van een toets. De rijcoach test je rijvaardigheden en geeft je tips en tricks om je slagingskans te verhogen. Zo slaag je zo snel mogelijk en volg je niet meer autorijlessen dan nodig.

De ANWB examengarantie

Met onze unieke lesmethode en uitstekende instructeurs wordt het slagen voor je rijbewijs een makkie. Mocht je de eerste keer niet slagen terwijl je het aantal geadviseerde lessen hebt gevolgd, dan betalen wij je eerste herexamen. Al haal je met onze maatwerk rijles in Purmerend natuurlijk gewoon in één keer je rijbewijs.

Ervaringen van andere cursisten bij de rijschool in Purmerend

“Ik ben zeer tevreden over de ANWB Rijschool in Purmerend. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd en alle medewerkers zijn erg vriendelijk en ontzettend behulpzaam”. ​