Haal je camperrijbewijs bij de ANWB

Rijbewijs C1 binnen 2 dagen

Wil je graag in jouw camper de wereld zien en is het voertuig tussen de 3500 en 7500 kg? Dan hoor je in het bezit te zijn van een C1 rijbewijs. Bij de ANWB Rijopleiding kun je al in twee dagen je camperrijbewijs halen. De camperrijlessen worden gegeven in Amsterdam.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Voordelen van je C1 rijbewijs halen bij de ANWB:

  • Mogelijkheid om binnen 2 dagen je praktijk te halen
  • Theorie halen met het ANWB zelfstudie pakket
  • Een aantrekkelijk totaal camperpakket

Theorie rijbewijs C1

Voordat je kunt starten met het volgen van praktijklessen moet je eerst je theoriecertificaat behalen. De ANWB biedt jou een zelfstudie theoriepakket die het gemakkelijker maakt om het theorie examen te behalen. Door een combinatie van drie boeken en online oefen- en examenmateriaal kun jij je optimaal voorbereiden.

Het theorie examen voor het rijbewijs C1 bestaat uit twee onderdelen:

RV1-light

Gedurende dit examen worden onderwerpen getoetst als gedragsregels, verkeerswetgeving en functie en wetgeving van de voertuigtechniek. Binnen 60 minuten worden 40 meerkeuzenvragen gesteld. Heb je er 32 of meer goed, dan ben je geslaagd voor deel 1.

R2C

Tijdens deel 2 van het theorie examen worden onderwerpen getoetst als veiligheidsaspecten, milieuaspecten en relevante bepalingen in de vervoerswetgeving. Ook hiervoor heb je 60 minuten de tijd om 40 meerkeuzevragen te beantwoorden. Je bent geslaagd bij meer dan 32 goede antwoorden. 

Praktijklessen en examen

Ben je geslaagd voor je theorie? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de praktijklessen. Tijdens deze lessen word je begeleid door een van onze ervaren instructeurs. Hij leert je diverse praktijkvaardigheden waardoor je met een veilig gevoel de weg op kunt. Met deze ondersteuning maakt de ANWB het mogelijk om binnen twee dagen in het bezit te zijn van een camperrijbewijs.

Kosten rijbewijs C1

Hoeveel het kost om je rijbewijs C1 te halen hangt af van hoeveel lessen je nodig hebt om een camper veilig te kunnen besturen. Om gemakkelijk je rijbewijs te halen hebben wij een speciaal camperopleiding pakket samengesteld. De totale kosten van dit pakket bedragen € 1475,- en het pakket bestaat uit:

  • ANWB zelfstudie theoriepakket 
  • De twee theorie examens
  • 8 praktijklessen
  • Praktijkexamen

Voor meer informatie over het rijbewijs C1 of de losse prijzen neem je vrijblijvend contact op. Wil je het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB Rijschool in Amsterdam.

Aanmelden voor camperrijopleiding