Je motorrijbewijs halen in Purmerend

Motorrijles voor rijbewijs A

Heb je er altijd al van gedroomd om je motorrijbewijs te halen? Dat kan! Je motorrijbewijs halen in Purmerend doe je bij de ANWB. Volg lessen in je eigen tempo of volg een spoedcursus bij onze motorrijschool.

Kies je voor motorrijles bij de ANWB, dan profiteer je van onze unieke lesmethode. De lessen zijn van hoge kwaliteit en worden gegeven door professionele rijinstructeurs. Daarnaast ontvang je persoonlijk advies en kun je zelf het aantal lesuren in de week bepalen. 

Theorie certificaat behalen

Voor het behalen van je motorrijbewijs dien je in het bezit te zijn van je theorie certificaat A. Ben je al in het bezit van je rijbewijs B, dan kun je het theoriecertificaat behalen terwijl je praktijklessen volgt. Ben je niet in het bezit van rijbewijs B, dan moet je eerst je theoriecertificaat A behalen voordat je mag beginnen met de praktijkopleiding. Voor het benodigde studiemateriaal kun je terecht bij onze vestiging in Purmerend.

Praktijkexamens rijbewijs A

Voor het behalen van je motorrijbewijs leg je altijd twee praktijkexamens af. Het gaat om de examens voertuigdeelneming en voertuigbeheersing. Het examen voertuigdeelneming neem je af op de weg en voertuigbeheersing wordt afgenomen op een afgesloten terrein. 

Motorrijbewijs kosten

De motorrijlessen beginnen met een proefles. Tijdens deze les wordt een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs A. Houd er wel rekening mee dat je lesperiode afhankelijk is van de wachttijd bij het CBR. Bekijk hieronder het tarievenoverzicht van de kosten.  

  • Kosten proefles/intest: € 25,-
  • Kosten per motorrijles: € 52,-
  • Pakketprijs: 14 rijlessen, AVB en AVD examen voor € 999,-
  • Kosten praktijkexamen voertuigbeheersing: € 192,-
  • Kosten praktijkexamen verkeersdeelneming: € 265,-
  • Kosten theorie examen A: € 47,-
  • Motortheorie leren en examentrainingen oefenen? Zie hier ANWB producten die je daarbij kunnen helpen.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor motor aan