Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden in Purmerend

Starten met rijlessen in Purmerend

Een onderdeel van de unieke lesmethode van de ANWB is het volgen van een proefles autorijden in Purmerend. Tijdens deze les brengen wij jouw huidige rijvaardigheden in kaart. De rijcoach maakt voor jou een lespakket op maat en bepaalt hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben voor het behalen van je autorijbewijs.  

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

 

Persoonlijk lesadvies 

Tijdens de proefles met een auto van onze rijschool maak je kennis met de rijinstructeur en bespreken jullie samen jouw rijervaring. Vervolgens stappen jullie in de auto en rijd jij ongeveer 60 minuten in en rond Purmerend. De instructeur let op jouw verkeersinzicht en rijvaardigheid. Hierna wordt je eerste rijles geëvalueerd en het niveau bepaald. De instructeur maakt een inschatting voor hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en stelt een lespakket samen afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Tevens is de proefles voor jou een goede manier om de unieke lesmethode van de ANWB rijschool te ervaren.

De kosten voor een proefles bij onze rijschool bedragen € 35,-. Blijf je na het volgen van een proefles bij onze rijschool in Purmerend lessen volgen? Dan krijg je de kosten van de proefles teruggestort. Ben je 16,5 jaar of ouder? Dan kun je na je proefles direct beginnen met lessen.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!