Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles autorijden in Maastricht

Haal je rijbewijs in Maastricht

Het lesplan van de ANWB wordt altijd afgestemd op iemands persoonlijkheid en vaardigheden. Daarom is een proefles autorijden in Maastricht een unieke mogelijkheid om kennis te maken met onze werkwijze en lesmethode. Een proefles autorijden is een goede manier om de ANWB Rijschool te proberen en te kijken of de lesmethode je aanspreekt.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

Direct na deze les kun je de rijlessen gaan inplannen als je 16,5 jaar of ouder bent. Blijf je bij ons je rijlessen volgen? Dan krijg je de kosten van de proefles van ons terug!

Advies na de proefles

De proefles duurt 1,5 uur en je kunt hierin kennismaken met de rijcoach. Met onze auto ga je een stuk rijden in Maastricht en omgeving. Vanzelfsprekend wordt de les ook besproken en geëvalueerd. Op basis hiervan wordt gekeken welk lespakket van de ANWB het beste bij jou past. Kortom, genoeg reden om eens een bezoek te brengen aan onze rijschool.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!