Een proefles autorijden in Maastricht

Haal je rijbewijs in Maastricht

Het lesplan van de ANWB wordt altijd afgestemd op iemands persoonlijkheid en vaardigheden. Daarom is een proefles autorijden in Maastricht een unieke mogelijkheid om kennis te maken met onze werkwijze en lesmethode. Een proefles autorijden is een goede manier om de ANWB Rijschool te proberen en te kijken of de lesmethode je aanspreekt.

Door middel van onderstaande indicatietabel kun je enigszins inzien hoeveel lessen er nodig zijn bij onze rijschool. 

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Direct na deze les kun je de rijlessen gaan inplannen als je 16,5 jaar of ouder bent. Blijf je bij ons je rijlessen volgen? Dan krijg je de kosten van de proefles van ons terug!

Advies na de proefles

De proefles duurt 1,5 uur en je kunt hierin kennismaken met de rijcoach. Met onze auto ga je een stuk rijden in Maastricht en omgeving. Vanzelfsprekend wordt de les ook besproken en geëvalueerd. Op basis hiervan wordt gekeken welk lespakket van de ANWB het beste bij jou past. Kortom, genoeg reden om eens een bezoek te brengen aan onze rijschool.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan