Haal je C1 rijbewijs in Maastricht

Wil jij goed voorbereid de weg op in de camper? Haal dan je c1 rijbewijs in Maastricht bij een ANWB rijschool. Met een unieke lesmethode, begeleiding door ervaren instructeurs en persoonlijk lesadvies haal je bij ons in slechts twee dagen je camperrijbewijs.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Wanneer is een camperrijbewijs verplicht?

Wil jij genieten van de ultieme vrijheid en het comfort van reizen in een camper? Dan is in de meeste gevallen een c1 rijbewijs verplicht. In Nederland geldt namelijk dat voor campers tussen de 3500 en 7500 kg een apart rijbewijs nodig is. Is de camper lichter dan 3500 kg? Dan mag je deze besturen met je autorijbewijs B.

Je c1 rijbewijs in slechts twee dagen halen

Voor de meeste campers geldt dus dat je een apart rijbewijs moet halen. Bij ANWB Rijopleiding maken we dit  graag zo gemakkelijk mogelijk en bieden we een handig totaalpakket waarin alles zit dat jij nodig hebt om snel en veilig je rijbewijs c1 te halen. In dit compleet camperpakket zit zowel studie- en oefenmateriaal voor het theorie-examen als rijlessen om je voor te bereiden op het CBR examen.
Onderstaand een overzicht van de inhoud van het compleet camperpakket:

  • 3 theorieboeken + 21 uur online oefenmateriaal
  • 2 CCV theorie-examens (RV1 light en RC2)
  • 8 rijlessen in een camper
  • CBR praktijkexamen

Kies  voor de vertrouwde kwaliteit van een ANWB rijschool

Tijdens de rijles in de camper word je begeleid door een ervaren rijinstructeur die je niet alleen alles leert over het besturen van een camper, maar die je ook extra ondersteunt bij de zaken die je lastiger vindt. Een persoonlijke aanpak waarmee we zorgen dat jij snel en op een veilige manier je c1 rijbewijs haalt.

Rijbewijs c1 kosten

Voor het compleet camperpakket betaal je een eenmalig bedrag van 1475 euro,excl. medische keuring en eigen verklaring. Zo betaal je bij ons dus één vast bedrag en krijg je achteraf niet te maken met allerlei onverwachte kosten.

Meld je aan voor een proefles

Dus wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles zodat we je instapniveau kunnen bepalen en kunnen zien hoeveel lessen je nodig hebt. Bel ons voor meer informatie over de kosten van de proefles.

Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op of bel 088 214 09 00.

Aanmelden voor camper rijopleiding