Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Maastricht

De lesmethode van ANWB

De bijzondere lesmethode van de ANWB helpt je bij het nemen van rijlessen in Maastricht. Dit doe je altijd op een manier die bij jou past. De rijlessen in Maastricht zijn ideaal om belangrijke verkeersknooppunten te oefenen zoals het centrum, de vele omleidingen in verband met de A2 tunnel en de Ringweg.

Het stappenplan voor autorijden

Bij de ANWB leer je autorijden in diverse stappen. Je begint altijd met een proefles. Hierin leer je de rijcoach kennen en krijg je een advies dat op jou is afgestemd. Daarna wordt een inschatting gemaakt van het aantal rijlessen dat je nodig hebt, waarna je van start kunt gaan met de eerste echte rijles. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het praktijkinstructieboek van de ANWB. Dit handige boek komt tijdens elke les weer terug.

Tussentijds worden de doelen die zijn opgesteld geëvalueerd en kun je een test doen om te kijken hoe de vorderingen zijn van de geleerde vaardigheden. De examengarantie van de ANWB geeft je nog meer zekerheid. Slaag je niet na het aantal geadviseerde lessen, dan wordt je eerste herexamen door ons betaald! Alle lesgelden die je hebt betaald aan de ANWB zijn volledig verzekerd.

De duur van een auto rijles

Een autorijles bij de ANWB duurt standaard 60 minuten. Als je graag snel je rijbewijs wilt halen, kun je ook kiezen voor lessen van 120 minuten. Bij een snelcursus voor je rijbewijs zit je maximaal drie tot vier uur per dag in de auto. 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Vraag een proefles voor auto aan 

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Maastricht:

Tonia Horn, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Heel goed, hele vriendelijke mensen en het wordt allemaal heel goed uit uitgelegd."

Robert:

"De ANWB rijschool is een erg leuke maar ook een erg leerzame school, ik heb er van genoten."