Naar artikel

Motorrijbewijs halen in Maastricht

Altijd al willen motorrijden?

De ANWB motorrijschool in Maastricht biedt je de kans om jouw motorrijbewijs te halen op een manier die bij jou past. Onze ervaren rijcoaches zorgen door middel van de kwalitatieve lessen dat je binnen no-time je rijbewijs hebt. Hier kun je zeer goede lessen verwachten. Het slagingspercentage is niet voor niets 75%!

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

Het behalen van de theorie

Voor het behalen van je motorrijbewijs heb je het theoriecertificaat A nodig. Wanneer je nog niet in het bezit bent van je rijbewijs B moet je, voordat je start met je praktijklessen, je theoriecertificaat op zak hebben.

Voor welk motorrijbewijs ga jij?

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Maastricht kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Hieronder de toelichting hiervan.

Twee praktijkexamens

Voor het halen van je motorrijbewijs moet je twee praktijkexamen succesvol afleggen: het praktijkexamen voertuigdeelneming (AVD) op de weg en voertuigbeheersing (AVB) op afgesloten terrein.

Motorrijbewijs kosten

Tijdens de kickstartles kunnen onze ervaren rijcoaches een inschatting maken van je huidige niveau. Je weet dan direct hoeveel lessen er nodig zijn voordat je een examen kunt afleggen. Dit is mede afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse lessen. De losse motorrijbewijs kosten kun je hieronder vinden. 

Kickstartles€ 89,-
Motorrijles (los)€ 58,80

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.