Rijles in Alphen aan de Rijn bij ANWB Rijschool

Rijopleiding Najaarsdeal

Krijg je rijexamen t.w.v. 255 euro volledig gratis! Bovendien geven we examengarantie op je praktijkexamen. Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2018. Wees er snel bij, want OP is écht OP.

Meer informatie Aanmelden proefles

Met plezier je rijbewijs B halen nabij Alphen aan de Rijn

De ANWB Rijschool in Haarlem nabij Alphen aan de Rijn is de perfecte locatie om succesvol je rijbewijs te halen. De autorijlessen die wij aanbieden worden volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en manier van leren.

De rijlessen kun je praktisch vormgeven door het volgen van losse rijlessen of door een keuze te maken voor een tiendaagse cursus. Juist daarom is de ANWB Rijschool Haarlem een prettige verkeersschool om mee samen te werken. Bovendien is het efficiënter om te lessen in Haarlem (= examenlocatie), zodat je tijdens de lessen al wordt klaargestoomd voor je rijexamen. 

Onze autorijschool helpt jou succesvol de weg op

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom je het beste voor onze verkeersschool kunt kiezen. Lessen bij onze rijscholen worden niet alleen afgestemd op hoe jij dat voor je ziet, wij betalen ook jouw eerste herexamen mocht je niet slagen na het aantal lessen dat wij je hebben geadviseerd. Maak gerust eens kennis met onze rijschool in Haarlem door het aanvragen van een proefles.