Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een proefles autorijden in Den Bosch

Krijg een advies op maat

Als jij je rijbewijs wilt halen, kun je een proefles autorijden volgen bij de ANWB Rijschool in Den Bosch. Deze proefles maakt onderdeel uit van de unieke lesmethode van de ANWB. Omdat iedereen anders is, wordt het lesplan van de ANWB afgestemd op jouw persoonlijkheid en vaardigheden. Een proefles autorijden in Den Bosch is een mooie manier om onze rijschool te proberen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

Deze proefles duurt 1,5 uur. Hierin maak je kennis met de rijinstructeur en wordt eveneens de les geëvalueerd. Je rijdt ongeveer 60 minuten rond in Den Bosch. Hierin word je beoordeeld op je voertuigcontrole en verkeersinzicht. Op basis hiervan wordt het aantal rijlessen ingeschat. Bovendien wordt tijdens deze les duidelijk welk lespakket het beste bij jou past.

Lesadvies na de proefles

Na de proefles in de auto krijg je dus een compleet persoonlijk lesadvies voor je toekomstige rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Als je 16,5 jaar of ouder bent kunnen we direct je rijlessen gaan plannen. En blijf je bij de ANWB Rijschool je rijlessen volgen, dan krijg je de kosten voor je proefles (€35,-) weer terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!