Een proefles autorijden in Den Bosch

Krijg een advies op maat

Als jij je rijbewijs wilt halen, kun je een proefles autorijden volgen bij de ANWB Rijschool in Den Bosch. Deze proefles maakt onderdeel uit van de unieke lesmethode van de ANWB. Omdat iedereen anders is, wordt het lesplan van de ANWB afgestemd op jouw persoonlijkheid en vaardigheden. Een proefles autorijden in Den Bosch is een mooie manier om onze rijschool te proberen.

In onderstaande tabel kun je alvast een indicatie bekijken van het aantal rijlessen

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Deze proefles duurt 1,5 uur. Hierin maak je kennis met de rijinstructeur en wordt eveneens de les geëvalueerd. Je rijdt ongeveer 60 minuten rond in Den Bosch. Hierin word je beoordeeld op je voertuigcontrole en verkeersinzicht. Op basis hiervan wordt het aantal rijlessen ingeschat. Bovendien wordt tijdens deze les duidelijk welk lespakket het beste bij jou past.

Lesadvies na de proefles

Na de proefles in de auto krijg je dus een compleet persoonlijk lesadvies voor je toekomstige rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Als je 16,5 jaar of ouder bent kunnen we direct je rijlessen gaan plannen. En blijf je bij de ANWB Rijschool je rijlessen volgen, dan krijg je de kosten voor je proefles (€35,-) weer terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan