Krijg hulp bij je theorie in Den Bosch

Oefenen voor je auto theorie examen

Wil je dolgraag je rijbewijs halen maar zie je enorm op tegen het auto theorie examen? Of weet je niet op welke manier jij het beste je auto theorie kunt oefenen? Dit kan door het Trefzeker Theorie pakket van de ANWB te gebruiken. Het is een slimme en gebruiksvriendelijke methode die je kan helpen slagen bij je theorie examen B.

Leren op jouw manier

Oefenen voor je theorie is mogelijk op een wijze die jij als prettig ervaart. Hieronder kun je Trefzeker Theorie pakket producten bekijken.

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Je auto theorie examen oefenen kan dankzij de combinatie met de offline en online examentraining. Deze helpt je uitstekend om bijvoorbeeld verkeersborden of complexe verkeerssituaties te oefenen. De 3D-animaties en ingesproken tekst maken alles overzichtelijk en toegankelijk. De examentraining is altijd up-to-date en voldoet aan alles eisen van het CBR. Bovendien kun je optimaal blijven oefenen met de 10 oefenexamens! De foutenanalyse helpt je om fouten zo snel mogelijk op te pakken en de kennis en vaardigheden te verbeteren.

Welke opties zijn er nog meer?

Naast het Trefzeker Theorie pakket is ook alleen een los boek bestellen mogelijk, net als toegang aanvragen tot de online examentraining. Wij hebben producten voor ieder niveau en voor ieder budget!

Klassikaal oefenen in Den Bosch

Je theorie examen voor de auto oefenen kan ook klassikaal. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met onze vestiging in Den Bosch. Je weet dan direct wat de prijzen en trainingstijden zijn.