Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen volgen in Den Bosch

Een unieke methode

De ervaring die je opdoet tijdens het nemen van autorijlessen is voor iedereen verschillend. Dat weten we en daarom worden je rijlessen afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Onze ervaren rijcoaches helpen je zorgeloos op weg. Rijlessen in Den Bosch volg je daarom bij de ANWB.

De proefles

Een proefles maakt onderdeel uit van de autorijlessen in Den Bosch. Deze les maakt een aantal zaken duidelijk. Zo rijd je 60 minuten in de auto rond en krijg je op basis van deze autorit een persoonlijk lesadvies. Je weet dan direct welk pakket het beste bij jouw situatie aansluit. Starten kan al vanaf 16,5 jaar.

Lesdoelen die je verder helpen

Bij de ANWB worden er structureel lesdoelen opgesteld bij elke auto rijles. We zoeken alle lastige verkeersplekken op zoals de turbo rotonde bij Rosmalen en de A2 rondweg bij Den Bosch. Het praktijkinstructieboek is bovendien erg handig om nog meer kennis op te doen van wat je in de praktijk kunt tegenkomen. Een stukje huiswerk maakt eveneens onderdeel uit van de lesmethode.

Hoe ziet een les eruit?

Als je gaat rijlessen bij de ANWB, kun je kiezen voor een les van 60 of 120 minuten. Een les van 120 minuten is vooral ideaal als je snel je rijbewijs wilt halen. Uiteraard ontbreken er geen drukke verkeersknooppunten tijdens een les. Gelukkig heb je handige rijinstructeurs tot je beschikking die je hierbij kunnen helpen. Zo word je perfect klaargestoomd voor het aanstaande rijexamen.

 

 

Ervaringen van andere cursisten bij de rijschool in Den Bosch

"Ik ben blij dat ik de snelle rijopleiding gedaan heb via de ANWB. Rijschool Den Bosch was een fijne leerschool met fijne en goede leraren. Wat mij betreft hebben ze een pluim verdiend."
Bas Tinnenbroek

"Mijn ervaringen zijn zeer positief. dat geldt zowel voor het administratieve deel als het persoonlijke contact. Ook het contact met mijn instructeur heb ik als behulpzaam en prettig ervaren."
Gaby Leenders