Het aanhanger rijbewijs in Den Bosch halen

In één dag het BE rijbewijs halen bij de ANWB Rijschool

De ANWB in Den Bosch biedt jou de mogelijkheid om in één dag je E achter B rijbewijs te halen, enigszins afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Je rijbewijs E achter B halen doe je daarom snel en effectief bij de ANWB.

10% korting voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze aanhanger rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je BE rijbewijs. 

Aanmelden aanhanger rijbewijs 

 

Wanneer een BE rijbewijs?

Wil je gaan rijden met een aanhanger zwaarder dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen)? Dan heb je een aanhanger rijbewijs nodig. Deze is verplicht als de auto en aanhanger samen meer wegen dan 3.500 kilo. Om je E achter B rijbewijs te halen, moet je wel in het bezit zijn van rijbewijs B.

De kosten voor het BE rijbewijs halen

Je betaalt alleen voor de praktijklessen en het praktijkexamen. Je hebt namelijk geen apart theoriecertificaat nodig voor een aanhanger rijbewijs.

Als je geen ervaring hebt met een aanhanger, kun je het beste eerst een proefles nemen. Je huidige niveau wordt hiermee vastgesteld zodat je weet of de eendaagse opleiding voor jou geschikt is. Er kan altijd een lespakket worden samengesteld als dit niet het geval is, zodat je alsnog je aanhanger rijbewijs kunt halen. 

Proefles/intest € 68,-
Eendaagse opleiding incl. praktijkexamen € 635,-
Praktijkexamen € 299,75

 

Proefles aanvragen

Start je aanhanger rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan