Je auto theorie in Arnhem oefenen

Krijg hulp bij je theorie examen voor de auto oefenen

Meer dan de helft van alle cursisten in Nederland, slaagt namelijk niet direct voor de auto theorie. De ANWB heeft daar een oplossing voor bedacht en heeft daarom het Trefzeker Theorie pakket ontwikkeld. Dit is een slim en gemakkelijk pakket dat jou helpt met het behalen van het auto theorie examen in Arnhem.

Bekijk onze Trefzeker Theorie producten

Je kunt hier vorm aan geven op een manier die jou het meest aanspreekt. Bekijk daarom snel onze Trefzeker Theorie producten:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Het oefenen voor je auto theorie examen wordt je gemakkelijk gemaakt met het hardcopy boek en de online examentraining. De online training is namelijk op een interactieve wijze opgezet zodat je zo vaak als je wilt kunt oefenen. De ingesproken tekst en 3D-animaties zorgen voor veel leergemak. Verkeersborden oefenen wordt zo helemaal niet meer lastig, des te meer omdat je altijd verzekerd bent van de meest recente verkeersborden en -situaties. De verkeersregels zijn altijd up-to-date en de leeromgeving voldoet aan alle vereisten van het CBR.

Andere keuzemogelijkheden

Je auto theorie oefenen kan ook door een los boek te bestellen of door alleen toegang aan te vragen tot de online examentraining. Er zit vast iets tussen dat jou aanspreekt!

Klassikaal oefenen in Arnhem

Je theorie examen B kan een stuk gemakkelijker worden wanneer je besluit om klassikale lessen te volgen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de vestiging in Arnhem. Je weet dan ook direct hoe het zit met de trainingstijden en prijzen.