Aanhanger rijbewijs halen in Arnhem

Al in één dag mogelijk!

Wil jij je BE rijbewijs halen in Arnhem? Kom dan langs bij onze ANWB Rijschool! Bij ons kan je kiezen voor losse rijlessen of een eendaagse opleiding. Aan de hand van een proefles kunnen wij je hierover adviseren!

10% korting voor ANWB-leden 

Speciaal voor ANWB-leden bieden wij 10% korting aan op onze BE-rijopleiding. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal je BE-rijbewijs in één dag. 

Aanmelden

Wanneer heb je ‘m nodig?

Je hebt een aanhanger rijbewijs (E achter B) nodig wanneer je wilt rijden met een aanhangwagen waarvan het leeggewicht en het laadvermogen samen meer dan 750 kg wegen en de aanhangwagen met de auto samen meer dan 3500 kg weegt.

Je BE rijbewijs halen: theorie en praktijk

Je hebt geen theoriecertificaat nodig voor het halen van het rijbewijs E achter B. Wel dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B. Houd altijd rekening met een wachttijd bij het CBR voor het examen wanneer jij je lessen gaat inplannen.

Kosten aanhanger rijbewijs

Als je nog geen ervaring hebt met een aanhanger, adviseren wij je een proefles te nemen. Tijdens een proefles wordt je huidige niveau vastgesteld. Bovendien wordt dan duidelijk of je in aanmerking komt voor de eendaagse opleiding. Is dat niet het geval, dan wordt er een lespakket op maat voor je samengesteld voor het behalen van het aanhangwagen rijbewijs. De prijzen voor het behalen van dit aanhanger rijbewijs kun je hieronder vinden. 

Proefles/intest € 69,-
Losse les € 70,-
Eendaagse opleiding (5 lessen) incl. praktijkexamen € 605,-

 

Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen € 315,25

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan