Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Arnhem

Maak gebruik van de unieke lesmethode van ANWB

Leren autorijden doe je bij de ANWB Rijschool in Arnhem. Hier kun jij je rijbewijs halen op een manier die bij jou past. Hoog tijd dus om je in te schrijven voor het volgen van autorijlessen in Arnhem!

Hoe ziet de lesmethode van de ANWB eruit?

De lesmethode van de ANWB is opgebouwd uit verschillende stappen:

  1. Proefles
  2. Persoonlijk lesadvies
  3. Praktijkinstructieboek
  4. Vorderingssysteem
  5. Tussentijdse evaluatie
  6. Examengarantie
  7. Afsluiten met grip & slipcursus
  8. Lesgeld garantie

Voordat je daadwerkelijk gaat beginnen met het volgen van rijlessen, start je met een proefles. Hierin wordt het voor jou duidelijk hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en wat jou dat gaat kosten. Bovendien kun je aan de rijcoach al je vragen stellen die je hebt over het leren autorijden. Daarna ga je aan de slag met een instructeur die bij jou past.

Hoe ziet een auto rijles eruit?

Je wordt door de rijcoach opgehaald waar jij wilt. Een autorijles duurt 60 minuten, maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een les van 120 minuten. Daardoor ben je nog sneller klaar voor je examen.

Maak je gebruik van de tiendaagse cursus? Dan zit je maximaal drie tot vier uur per dag in de auto. We plannen deze het liefst overdag in om zoveel mogelijk complexe verkeerspunten te behandelen. Denk aan de Berenkuil en Velperbroek.

DRI-VR:

Wil jij een full-experience rijopleiding? Voeg dan DRI-VR toe aan jouw lespakket. Oefen met deze virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties en gebruik die ervaringen tijdens je rijlessen. Voor €99,- krijg je een bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan! Wil jij deze unieke leermethode zelf ervaren? Vraag ernaar op de vestiging en level up jouw rijopleiding.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan 

 

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Arnhem:

Jaël, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Fijne instructeurs, goede regelingen. Volgens mij kun je bij de ANWB rustig gaan lessen en in een keer je examen halen, om daarna met een goed gevoel de weg op te gaan."

Audrey:

"Een super goede rijschool. Aardige instructeurs en hebben geduld en geven erg goed rijles."