Haal je C1 rijbewijs in Arnhem

Je c1 rijbewijs halen in Arnhem? Kies dan voor de kwaliteit en bewezen lesmethode van de ANWB rijschool. We bieden je een complete camperopleiding inclusief theoriepakket waarmee jij al in twee dagen je camperrijbewijs kunt behalen.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Theorie examen c1 rijbewijs

Als je met de camper op pad wilt moet je eerst een CCV theorie- en praktijkexamen afleggen. Aan de hand van twee examens, het RV1-light en R2C examen, wordt je kennis getoetst over onderwerpen zoals verkeerswetgeving, gedragsregels en veiligheid. Pas als je de theorie met succes hebt behaald kun je door naar de praktijklessen. ANWB Rijopleiding bereidt jou daarom goed op dit examen voor met meerdere theorieboeken en handige online oefeningen en oefenexamens.

Praktijkervaring opdoen tijdens rijles in een camper

De volgende stap is de rijles in de camper. Een spannend moment waarbij je voor het eerst zelf plaatsneemt achter het stuur. Een ervaren instructeur begeleidt je tijdens de praktijklessen en leert jou alle vaardigheden die nodig zijn om veilig en ontspannen de weg op te gaan. De laatste stap is het praktijkexamen waarin je, vergelijkbaar met het auto-examen, laat zien dat jij klaar bent om zelfstandig een camper te besturen.

C1 rijbewijs kosten

Er is geen standaardprijs voor het behalen van je rijbewijs c1. Dit hangt met name af van de snelheid waarmee je de vaardigheden oppakt en klaar bent om zelfstandig de weg op te gaan. Ons speciaal samengestelde camperpakket biedt hier uitkomst. Dit pakket kost € 1475,- en bestaat uit drie theorieboeken, 21 uur internettraining, 8 praktijklessen en het praktijkexamen bij het CBR. Een compleet pakket waarin alles zit om succesvol je camperrijbewijs te halen!
Dus wil jij je c1 rijbewijs halen in Arnhem? Meld je dan direct aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aanmelden voor camper rijopleiding