Volg een proefles in Arnhem

Maak kennis met ANWB Rijopleiding

Een proefles autorijden is onderdeel van de unieke ANWB lesmethode. Je kunt tijdens deze les kennismaken met de rijcoach en je weet hierna hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen bij onze rijschool. Bovendien wordt duidelijk welk lespakket het beste bij jou past en hoeveel je daarvoor betaalt.

Wil je een idee krijgen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt? Kijk dan in onderstaande indicatietabel om een idee te krijgen:

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

De proefles autorijden in Arnhem duurt 1,5 uur. Dat is inclusief de kennismaking, 60 minuten rijden en het evaluatiegesprek. De les is ook de perfecte methode om onze rijschool te proberen!

Starten vanaf 16,5 jaar

Als je 16,5 jaar of ouder bent, kunnen we na de proefles direct je rijlessen inplannen. Bovendien krijg je de kosten van de proefles terug wanneer je bij onze rijschool je lessen blijft volgen. Stap daarom in de auto bij onze autorijschool in Arnhem!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan