Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volg een proefles in Arnhem

Maak kennis met ANWB Rijopleiding

Een proefles autorijden is onderdeel van de unieke ANWB lesmethode. Je kunt tijdens deze les kennismaken met de rijcoach en je weet hierna hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen bij onze rijschool. Bovendien wordt duidelijk welk lespakket het beste bij jou past en hoeveel je daarvoor betaalt.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

De proefles autorijden in Arnhem duurt 1,5 uur. Dat is inclusief de kennismaking, 60 minuten rijden en het evaluatiegesprek. De les is ook de perfecte methode om onze rijschool te proberen!

Starten vanaf 16,5 jaar

Als je 16,5 jaar of ouder bent, kunnen we na de proefles direct je rijlessen inplannen. Bovendien krijg je de kosten van de proefles terug wanneer je bij onze rijschool je lessen blijft volgen. Stap daarom in de auto bij onze autorijschool in Arnhem!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!