Een proefles autorijden in Almere

Krijg advies op maat

Autorijden voor de eerste keer kan heel spannend zijn. Dat is een van de redenen waarom je bij onze rijschool een proefles autorijden kunt volgen. Elke leerling is anders en daar houden wij bij onze lesmethode graag rekening mee. Het lesplan dat wij presenteren, wordt daarom zoveel mogelijk op jouw persoonlijkheid afgestemd. Een uitstekende manier om onze rijschool te proberen!

Voordat jij het rijbewijs kunt halen, ga je tijdens deze eerste les een uurtje in de auto rijden met de rijinstructeur. Deze neemt je mee Almere in met de auto en let onder andere op jouw verkeersinzicht en overtuigcontrole. Wanneer de les is afgelopen, krijg je een persoonlijk advies en lespakket op maat.

Onderstaande tabel kan je inzicht geven in de benodigde hoeveelheid lessen.

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

In totaal duurt de proefles 1,5 uur, inclusief kennismakingsgesprek en evaluatiegesprek. De proefles is een mooie manier om onze rijschool te proberen!

Wil je een persoonlijk lesadvies?

Na de proefles in de auto krijg je dus een compleet persoonlijk lesadvies voor je toekomstige rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Als je 16,5 jaar of ouder bent kunnen we direct je rijlessen gaan plannen. En blijf je bij de ANWB Rijschool je rijlessen volgen, dan krijg je de kosten voor je proefles (€35,-) weer terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan