Een proefles autorijden in Almere

Krijg advies op maat

Autorijden voor de eerste keer kan heel spannend zijn. Dat is een van de redenen waarom je bij onze rijschool een proefles autorijden kunt volgen. Elke leerling is anders en daar houden wij bij onze lesmethode graag rekening mee. Het lesplan dat wij presenteren, wordt daarom zoveel mogelijk op jouw persoonlijkheid afgestemd. Een uitstekende manier om onze rijschool te proberen!

Voordat jij het rijbewijs kunt halen, ga je tijdens deze eerste les een uurtje in de auto rijden met de rijinstructeur. Deze neemt je mee Almere in met de auto en let onder andere op jouw verkeersinzicht en overtuigcontrole. Wanneer de les is afgelopen, krijg je een persoonlijk advies en lespakket op maat.

Onderstaande tabel kan je inzicht geven in de benodigde hoeveelheid lessen.

Type leerling

Aantal rijlessen

Wonderkind 15 tot 25 lessen
Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

Direct je proefles inplannen bij onze rijschool? Dit kan al vanaf 16,5 jaar. Ben je tevreden over onze aanpak en besluit je bij ons rijlessen te volgen? Dan betalen wij de kosten van de proefles autorijden in Almere aan jou terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan