Haal je C1 rijbewijs in Almere

Wil jij in slechts twee dagen je camperrijbewijs halen? Kies dan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van een ANWB rijschool en haal snel en gemakkelijk je c1 rijbewijs in Almere.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Welk rijbewijs heb je nodig voor een camper?

Sinds de invoering van het Europese rijbewijs in 2013 ben je verplicht om in het bezit te zijn van het speciale c1 rijbewijs als je een voertuig wilt besturen met een maximale massa tussen de 3500 en 7500 kg. De meeste campers vallen in deze gewichtklasse en vereisen dus een apart camperrijbewijs voor je de weg op mag.

Inhoud opleiding rijbewijs c1

Om je c1 rijbewijs te halen dien je in totaal 3 examens af te leggen:

  • Twee CCV theorie-examens
  • RV1 light (verkeer en techniek) - dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen en gaat in op onderwerpen zoals gedragsregels, verkeerswetgeving en functie en wetgeving van de voertuigtechniek.
  •  R2C (administratie) – dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen over onderwerpen zoals veiligheid, milieu en relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.
  • CBR praktijkexamen

Haal je camperrijbewijs in 2 dagen met het ANWB camperpakket. De ANWB biedt een compleet camperpakket voor € 1475,-waarmee jij snel en gemakkelijk je rijbewijs c1 behaalt. Dit pakket bestaat uit:

  • 3 theorieboeken + online oefenmateriaal voor zelfstudie
  • De theorie-examens
  • 8 praktijklessen onder begeleiding van een ervaren instructeur
  • Het praktijkexamen

Tijdens de rijlessen krijg je een persoonlijk lesadvies en leren we je alle benodigde vaardigheden om veilig en verantwoord de weg op te gaan. Klaar om de wereld (of Nederland) te verkennen met jouw eigen camper!

Meld je aan voor een proefles

Dus wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool en behaal je c1 rijbewijs in Almere.
Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op.

Aanmelden voor camperrijopleiding