Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Almere

Volg rijlessen op een manier die jij prettig vindt

Wil je rijlessen in Almere volgen, maar heb je nog geen idee welke rijschool je moet kiezen? De ANWB Rijschool in Almere helpt jou graag verder op weg om succesvol het rijbewijs te halen! Bij ons kun je auto rijles in je eigen tempo volgen, zonder dat je je druk hoeft te maken over wanneer je klaar moet zijn.

De proefles autorijden

Onze cursus begint altijd met een proefles. Met de rijcoach ga je op pad in de lesauto. Je kunt het zien als een soort intake! Na het volgen van deze les is direct duidelijk wat jou te wachten staan en wat daarvoor van jou gevraagd wordt. Je krijgt een persoonlijk lesadvies en dat is altijd een pakket dat in allerlei opzichten goed bij jou past!


Duidelijkheid

Wij houden niet van verrassingen. Wij begrijpen als geen ander dat jij duidelijkheid wilt wanneer je je rijbewijs wilt halen. Daarom werken wij met heldere lesdoelen en krijg je hiervoor perfecte ondersteuning vanuit ons praktijkinstructieboek. Na alle rijlessen worden de doelen besproken en krijg je natuurlijk wat huiswerk mee voor de volgende keer!

Hoe ziet een rijles bij de ANWB eruit?

Natuurlijk gaan wij je tijdens de lessen uitdagen. Dit doen we door een aantal belangrijke knooppunten in Almere op te zoeken waar veel verkeer samenkomt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de A6 en de A27. Een standaard autorijles duurt 60 minuten, maar je kunt ook kiezen voor de langere variant van 120 minuten. 

Hoe zien andere leerlingen onze rijschool in Almere?

Lees hieronder hun ervaringen:

"Leuk, er wordt goed uitgelegd!"
Joël Rikkers, leerling bij ANWB Rijscholen 

"Zeer goed. Gevoel voor humor afgewisseld met duidelijke instructies. De instructeur laat je zelf veel ontdekken en vertellen waarom je dingen wel of niet doet." 
Onno Zweers

"Een goed georganiseerde rijopleiding. Vriendelijk, goede service en communicatie tussen de helpdesk, maar ook met de rijinstructeurs."
Amber Bohm