Krijg hulp bij je theorie in Almere

Oefenen voor je theorie examen

Het theorie examen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom kun je je auto theorie examen in Almere oefenen op de manier die het beste bij jou past. Door je theorie examen voor de auto te oefenen, geef jij jezelf de mogelijkheid de lesstof beter op te slaan. Dit is mogelijk dankzij onze Trefzeker Theorie producten. Hiermee haal je snel en gemakkelijk je theorie examen voor het rijbewijs!

Onze Trefzeker Theorie producten bestaan uit:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Het prettige bij de ANWB is dat je zowel digitaal als in een boek kunt oefenen voor het theorie examen. De online examentraining helpt jou bijvoorbeeld bij verkeersborden oefenen, maar ook complexe verkeerssituaties. Dit wordt vergemakkelijkt dankzij de interactieve situaties. De 3D-animaties en ingesproken tekst maken de online training leuk en doeltreffend. Uiteraard is elke oefensituatie zo actueel mogelijk en kun je onbeperkt gebruik maken van 10 oefenexamens. De foutenanalyse laat je zien waar je nog verbetering nodig hebt.

Welke keuzemogelijkheden heb je voor het oefenen van je theorie?

Naast ons Trefzeker Theorie pakket, zijn er ook nog andere opties om mee aan de slag te gaan. De keuze voor alleen een los boek ook mogelijk en de online examentraining is ook een optie. Voor elke leerling en voor ieder budget is daarmee een geschikt product verkrijgbaar om te oefenen.

Klassikaal oefenen in Almere

Vind je het prettig om klassikaal te oefenen? Je kunt maandelijks je auto theorie oefenen op de zaterdagen. Dit is ideaal als je nog wat extra hulp nodig hebt voor je auto theorie examen. Hiermee wordt het halen van theorie examen B jou nog gemakkelijker gemaakt! Voor meer informatie kun je terecht bij onze rijschool.