Auto Compleet voor ZZP

Auto Compleet voor ZZP

  • Alles voor je auto op één kaart
  • Registreer ritten met de tracking app
  • Minder gedoe met bonnetjes en besparen op btw
Bestel direct

Auto Compleet voor ZZP

Reizen met je eigen auto / lease auto

Ondernemers die met de auto of bestelbus reizen kunnen het beste kiezen voor Auto Compleet van de ANWB Mobiliteitskaart. Deze kaart werkt als een tankpas: je kunt ermee tanken, (optioneel) elektrisch laden, parkeren,  vloeistoffen afrekenen en gebruikmaken van de wasstraat.

Hoe werkt het?

Kies je voor het Auto Compleet pakket, dan kun je met je Mobiliteitskaart van de ANWB alle soorten brandstof afrekenen bij alle merken tankstations in heel Nederland met een weeklimiet van € 350,- per week. Liever het limiet verhogen? Dat kan in overleg via onze helpdesk. Rijd je hybride of volledig elektrisch? Voeg dan gratis de optie 'laden' toe. Je ontvangt dan een losse laaddruppel voor aan je sleutelbos.

Tankpas voor tanken en/of laden

Tanken kun je - ook gratis - uitbreiden naar de EU. je ontvangt dan een pas met twee magneetstrippen voor tanken in de Benelux en de rest van Europa. Bovendien kun je met de ANWB Mobiliteitskaart in heel Nederland parkeren via Yellowbrick, vloeistoffen (bijvoorbeeld motorolie of ruitenwisservloeistof) afrekenen én je kunt de optie wasstraat aan- of uitzetten. Je rekent dan gewoon af met je mobiliteitskaart. 

Hoeveel kost het?

Het pakket Auto Compleet van de ANWB Mobiliteitskaart kost € 3,99 per maand exclusief btw. Je betaalt geen aansluitkosten en je krijgt persoonlijke support van de helpdesk. Wil je naast tanken ook elektrisch kunnen laden en de wasstraat gebruiken? Dat kan! Zonder extra kosten kun je deze opties toevoegen. Je betaalt naast je abonnementskosten dus alleen wat je verbruikt.

De abonnementskosten verdien je makkelijk terug omdat de administratie van je reiskosten een stuk eenvoudiger wordt met het online dashboard van de Mobiliteitskaart. Je rittenadministratie, btw-aangifte en het terugvragen van de btw zijn door het overzichtelijke dashboard een stuk eenvoudiger. En dat scheelt jou weer tijd!

Maandelijks opzegbaar

De ANWB Mobiliteitskaart is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar. Liever een ander pakket omdat je situatie is veranderd? Stap dan eenvoudig over naar een ander pakket.