Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Huurauto

  • Auto huren voor langere tijd
  • Ophalen en afleveren hoeft niet op zelfde plek
  • Ook bestelbussen
Meer informatie 

Huurauto via SIXT Rent

Ook wanneer je behoefte hebt aan een auto voor een langere periode hebben we met de Mobiliteitskaart van de ANWB een oplossing. Je huurt eenvoudig een auto via SIXT Rent. Maar niet alleen gewone auto's. Je kan ook een tijdelijke bestelbus huren. Wel zo makkelijk als je eigen bus in onderhoud is of gerepareerd moet worden.

Er zijn 2.200 SIXT stations in meer dan 100 landen. Of je hebt de mogelijkheid om een auto te reserveren uit de vloot van ruim 11.000 auto's van Euromobil. Met het aanbod van SIXT en Euromobil is er altijd een auto die bij je past tegen aantrekkelijke tarieven voor zowel korte als lange huur periodes. In Nederland zijn 19 SIXT vestigingen en de auto's zijn gemiddeld niet ouder dan 6 maanden. Zo ben je verzekerd van kwaliteit. 

Zo werkt het

Je kan met de ANWB Mobiliteitskaart OV Compleet en Compleet gebruik maken van de huurauto's van SIXT Rent. Je maakt een account aan en koppelt deze eenvoudig aan je mobiliteitskaart. Je gebruikt nu de app van SIXT om een auto te huren en de kosten worden afgerekend met je mobiliteitskaart. 

Vraag & antwoord

Ondersteuning nieuwe regelgeving CO2-reductie 

Lees hier hoe het zit met deze nieuwe regelgeving en hoe de Mobiliteitskaart daarbij kan helpen.

Deelvervoer wordt groot in de toekomst 

Een mobiliteitskaart geeft ondernemers de mogelijkheid om eenvoudig van deelvervoer gebruik te maken.

Tankpas of mobiliteitskaart 

Wat voor kaart is het meest geschikt voor jou als autorijder? Een tankpas of een mobiliteitskaart? Kom meer te weten over de mogelijkheden.

De voordelen van een mobiliteitskaart voor autorijders 

Met de mobiliteitskaart bespaar je tijd en geld en ben je in staat om flexibel te reizen.