Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Nu15%korting

ANWB Doorlopende Reisverzekering

 • 24/7 hulp Alarmcentrale
 • Snelle uitbetaling bij schade
 • Als beste getest door de Consumentenbond
Premie berekenen 

Doorlopende Reisverzekering

Meest gekozen reisverzekering in Nederland

Met de ANWB Doorlopende Reisverzekering zijn al je vakanties en weekendjes weg verzekerd. Je bent het hele jaar door goed verzekerd en de ANWB Alarmcentrale staat dag en nacht voor je klaar. Of dit nu tijdens een stedentrip in Berlijn of op de camping in Frankrijk is. Nu het eerste jaar 15% korting op de ANWB Doorlopende Reisverzekering.

Basisdekking reisverzekering

Bekijk wat wel en niet verzekerd is met de basisdekking van de ANWB Doorlopende Reisverzekering. Je kunt jouw basisverzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen, onder andere voor medische kosten en bagage.

Wel verzekerd

 • 24/7 hulpverlening en advies van onze Alarmcentrale: van het regelen van vervoer tot het verzorgen van medische begeleiding tijdens de terugreis
 • Onvoorziene kosten voor bijvoorbeeld vervoer en verblijf bij ziekte, een ongeval of overlijden van een verzekerde of niet-meegereisd familielid (1e + 2e graad)
 • Schade aan een gehuurde vakantiewoning of bij verlies van de sleutel van de accommodatie

Niet verzekerd

 • Schade ontstaan of verergerd door opzet, roekeloos gedrag, nalatigheid of (poging) tot fraude
 • Schade ontstaan of verergerd door een opstand of een gewapend conflict
 • Schade door een aardbeving, vulkanische uitbarsting of atoomkernreactie
 • Schade ontstaan onder invloed van alcohol of medicijnen
 • Schade veroorzaakt door een misdrijf dat je pleegde

Jouw doorlopende reisverzekering afsluiten

Met wie ga je op reis? Hoeveel dagen ga je achter aaneengesloten op vakantie? Ga je binnen- of buiten Europa reizen? Het is handig hier van te voren over na te denken. Des te sneller is jouw reisverzekering afgesloten.

 

Wie is jouw reisgezelschap?

Je kunt een reisverzekering afsluiten voor jezelf of voor je hele gezin. Bij het afsluiten vul je het juiste aantal personen in. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis meeverzekerd. Wil je weten of uitwonende kinderen ook verzekerd zijn op reis? Klik dan op meer informatie.

Meer informatie 
 

Europa- of Wereldekking?

Weet jij al wat jouw vakantiebestemming wordt? Dit is handig! Bij het afsluiten van een reisverzekering kun je namelijk kiezen tussen Europa- of Werelddekking. Ontdek welke landen waaronder vallen. Mochten je plannen veranderen, dan kun je dit altijd achteraf nog aanpassen.

Meer informatie 
 

Hoelang ga je op vakantie?

De maximaal aaneengesloten reisduur is standaard 60 dagen. Ben je van plan langer dan twee maanden aaneengesloten op reis te gaan? Kies dan voor een maximale aaneengesloten reisduur van 180 dagen. Met de ANWB Doorlopende Reisverzekering kun je onbezorgd genieten.

Meer informatie 

Top 5 veelgestelde vragen ANWB Doorlopende Reisverzekering

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Handige informatie

Alle informatie over de ANWB Reisverzekering op een rij

Hoe werkt de ANWB Vakantiedokter? 

De ANWB Vakantiedokter staat voor je klaar als je medisch advies nodig hebt op vakantie in het buitenland. Iedereen met een ANWB Reisverzekering kan gebruik maken van deze dienst.

De grootste misverstanden over je reis- en annuleringsverzekering 

Over het afsluiten en de dekking van de reis- en annuleringsverzekering bestaan een aantal misverstanden. Deze helpen we graag uit de wereld.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.