Naar artikel

ANWB Autohulp Verzekering

ANWB Autohulp Verzekering service

Krijg je in het buitenland een ongeval of heb je pech, waardoor jouw auto, caravan, camper of motor niet meer kan rijden? Met de ANWB Autohulp service regelen wij de reparatie voor jou. Autohulp Verzekering is een aanvullende dekking die je afsluit bij jouw ANWB Reisverzekering.

Autohulp op vakantie

Bij pech of een ongeval met je auto, caravan, camper of motor wil je dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Maar er zijn situaties denkbaar dat reparatie niet mogelijk is. Met de aanvullende dekking Autohulpverzekering zorgen wij ervoor dat jouw auto, caravan, camper of motor én bagage terug naar Nederland worden vervoerd.
Heb je Wegenwacht Europa? Dan is deze dekking niet nodig. Je bent verzekerd in Europa (inclusief Nederland), maar niet in de volgende landen: Rusland tot Oeral en de Kaukasus, IJsland, Madeira, Azoren, Canarische Eilanden en Aziatisch deel van Turkije.

Vervangend vervoer en verblijf

Wil je ook verzekerd zijn van vervangend vervoer en verblijf? Hiervoor is de aanvullende verzekering Vervang vervoer en verblijf beschikbaar. Is jouw auto, caravan of tent stuk door een ongeval of pech? Of is het gestolen? Dan regelen wij een vervangende auto of verblijf voor jou. Je hoeft je vakantie niet te beëindigen of af te zeggen. Deze dekking is een goede aanvulling op de service ANWB Autohulpverzekering.

Meer over de ANWB Reisverzekering