Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dekking autohulp

Ga je binnenkort met vakantie naar het buitenland? Als je pech of een ongeval met je auto hebt, wil je dat jouw auto zo snel mogelijk wordt gerepareerd zodat je weer van je vakantie kunt genieten. Maar er zijn situaties dat jouw auto niet kan worden gerepareerd. Met de aanvullende dekking autohulp zorgen wij ervoor dat jouw auto én bagage terug naar Nederland worden vervoerd.

Krijg je in het buitenland een ongeval of heb je pech met jouw auto, caravan, camper of motor en kun je niet verder rijden? Met de aanvullende dekking Autohulp regelen wij de reparatie voor jou. Deze dekking is een aanvullende dekking die je afsluit bij jouw ANWB Reisverzekering.

Let op: Heb je Wegenwacht Europa? Deze biedt vanaf 1 januari 2024 geen dekking meer voor een vervangende bestuurder. De dekking autohulp is dan een goede toevoeging op jouw ANWB Reisverzekering. Met de dekking autohulp ben je wél verzekerd voor een vervangende bestuurder als je onvoorzien niet meer in staat bent om zelf terug te rijden naar Nederland.

Dekking vervangend vervoer en verblijf

Wil je ook verzekerd zijn van vervangend vervoer en verblijf? Hiervoor is de aanvullende dekking vervangend vervoer en verblijf. Is jouw auto, caravan of tent stuk door een ongeval of pech? Of is het gestolen? Dan regelen wij een vervangende auto of verblijf voor jou. Je hoeft je vakantie niet te beëindigen of af te zeggen. Deze dekking is een goede aanvulling op de aanvullende dekking autohulp maar kan alleen afgesloten worden voor auto's jonger dan 20 jaar.

Aanvullende dekking afsluiten

Wil je een ANWB Reisverzekering inclusief de aanvullende dekking autohulp afsluiten? Bereken gemakkelijk en snel je premie.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.