Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Aanschafwaardegarantie

Wat houdt deze aanvullende dekking in?

Is jouw bromfiets of scooter gestolen of totall los verklaard en heb je een aanschafwaarderegeling bij jouw verzekering afgesloten? Dan krijg je de aanschafwaarde van jouw bromfiets of scooter terug. Dit betekent dat je het bedrag vergoed krijgt dat je bij de aankoop hebt betaald.

Wat is aanschafwaardegarantie?

Aanschafwaardegarantie betekent dat je recht hebt op het aankoopbedrag wanneer er iets gebeurt met jouw bromfiets of scooter.

Aanvullende aanschafwaardegarantie bij je ANWB Bromfiets- of Scooterverzekering

Bij de ANWB Bromfiets- of Scooterverzekering kan je de aanvullende dekking aanschafwaardegarantie afsluiten. Is jouw nieuwe bromfiets of scooter het eerste jaar gestolen of total loss? En ben je de eerste eigenaar? Dan krijg je het eerste jaar na de aankoopdatum het volledige aankoopbedrag vergoed. Na het eerste jaar heb je een afschrijving van 1,8% van het verzekerde bedrag voor elke verstreken maand. Je kunt ervoor kiezen om tegen betaling de duur te verlengen tot 3 jaar.

Let op: deze dekking kan alleen afgesloten worden als de bromfiets of scooter nieuw is en je de eerste eigenaar bent.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.