ANWB Veilig Rijden app

Heb je de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering afgesloten? Dan moet je de "ANWB Veilig Rijden" app (iOS en Android) downloaden. De app meet je rijgedrag en geeft je informatie over alle belangrijke onderdelen van deze autoverzekering. Je krijgt gedetailleerde feedback over jouw rijstijl en up-to-date informatie over je rijscore. Bovendien zie je in één oogopslag welke veilige rijderskorting jij op je premie ontvangt.

Download gratis

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

 

Wat vind je in de app

Feedback

Via de Veilig Rijden app en jouw account ontvang je elke 10 dagen feedback op jouw rijstijl en tips om je rijscore te verbeteren op basis van snelheid, de manier van optrekken, remmen en hoe je de bochten neemt. Nieuw is dat de app ook je smartphonegebruik tijdens het rijden meet en je daar inzicht in geeft. Smartphonegebruik wordt nog niet meegenomen in je rijscore.

Je krijgt een e-mail en een notificatie wanneer er nieuwe feedback voor je klaarstaat. Met behulp van deze feedback weet je direct hoe jij je rijscore kunt verbeteren.

Rijscore

Je rijscore wordt bepaald aan de hand van jouw rijstijl. De app die je op je telefoon staat, verzamelt data tijdens al je autoritten. Wij beoordelen je rijstijl op de volgende vier onderdelen: snelheid, optrekken, remmen en het nemen van bochten.

Nadat je 2 keer feedback hebt ontvangen, verschijnt de eerste rijscore in de app. Deze score bevindt zich tussen de 0 en 100. De hoogte van je rijscore bepaalt de hoogte van de korting op je premie. In de app zie je welke maximale korting je in het kwartaal kunt ontvangen en hoeveel korting je eventueel verliest.

ANWB Veilig Rijden Autoverzekering

Met de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering kun je tot wel 30% extra korting ontvangen op je premie. Door middel van een beacon in je auto en deze app ontvang je in je account persoonlijke rijtips waarmee je je rijstijl kunt verbeteren en nog meer korting kunt verdienen.

Meer over de Veilig Rijden Autoverzekering