ANWB Veilig Rijden app

Heb je de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering afgesloten? Dan is het downloaden en gebruiken van de ANWB Veilig Rijden app verplicht. Als je de app niet gebruikt, dan wordt de verzekering door ons beeindigd. We helpen je graag op weg en leggen uit wat je precies moet doen na het afsluiten van de verzekering.

Wat moet je doen?

Stap 1. Download en installeer de Veilig Rijden app op je telefoon.

 


Stap 2. Activeer je account met de aanmeldgegevens die we je per mail hebben toegestuurd. Deze mail heb je ontvangen na het afsluiten van de verzekering. Kun je deze mail niet meer vinden? Via de app kun je de mail opnieuw laten versturen.

Stap 3. Registreer de beacon. De beacon heb je per post van ontvangen. Plaats deze in je auto. Heb je de beacon niet ontvangen of ben je hem kwijt? Via dit formulier kun je gratis een nieuwe beacon aanvragen.

Wat als ik niets doe of eigenlijk geen gebruik wil maken van de app?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen gebruik wilt maken van de Veilig Rijden app. We zullen jouw Veilig Rijden Autoverzekering dan beeindigen, omdat je niet aan de voorwaarden van het product voldoet. Je verliest hiermee je 10% Veilige Rijderskorting en de eventuele actiekorting.

Je kunt altijd overstappen naar onze Reguliere Autoverzekering. Hiermee heb je dezelfde dekking, alleen tegen een andere premie.

Lukt het niet?

Heb je problemen bij het installeren van de app, het registreren van de beacon of wil je overstappen naar onze Reguliere Autoverzekering? Neem dan contact met ons op via verzekeringen@anwb.nl. Natuurlijk kun je ons ook bellen op 088 269 22 22. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. We helpen je graag verder.

ANWB Veilig Rijden Autoverzekering opzeggen

Via deze pagina kun je zelf de Veilig Rijden Autoverzekering stopzetten. Let op! Je bent verplicht je auto te verzekeren. Zorg er dus voor dat je een andere autoverzekering afsluit, zodat je niet onverzekerd raakt.