Van London Stansted naar centraal Londen

Stansted Airport (STN) ligt op 56 km ten noordoosten van centraal Londen.

Per trein

De Stansted Express is de snelste verbinding met centraal Londen (Liverpool Street Station). Hij rijdt van 06.00 tot 00.00 uur, overdag elke 15 min., in daluren elke 30 min. Reisduur: 35 min. 

Per coach of bus

Diverse busmaatschappijen, waaronder easyBus en National Express rijden 24 uur per dag tussen Stansted en Centraal Londen (Baker Street, Victoria Station. Liverpool Street Station). Reisduur ca. 1.40 uur. easyBus is in principe het goedkoopst. Via de website van Stansted Airport kun je doorklikken naar de sites van de diverse andere busmaatschappijen voor gedetailleerde informatie.

Per taxi

Een rit met een officiële ‘black cab’ (altijd voorzien van een meter) naar centraal Londen kost ca. £ 90-100. Neem alleen een officiële taxi, geen ‘snorder’, je zult niet de eerste zijn die wordt genept of erger.

Een stedentrip naar Londen boeken

Wil je Londen met eigen ogen zien? Boek dan een stedentrip bij de ANWB. Veilig, vertrouwd en altijd het met voordeel van je ANWB-lidmaatschap. Samen met onze reispartner Stedentrips.nl zochten we de tien allerbeste aanbiedingen voor je uit.

Bekijk top 10 stedentrips Londen